+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Chilipir marca Scotch & Soda

  15. 06. 2017      Din lumea modei

În această săptămână, am izbucnit un val de sell-off-uri, iar noi continuăm mai departe. Am redus prețul produselor din cauza colecției curente de marcă Scotch & Soda , care este cu siguranta merita. Marca Scotch & Soda provine din Olanda și este cunoscut de a avea o calitate foarte piese de la un design decent și stil modern, care aderă la detalii.

Clearance-ul Scotch & Soda

Colecția actuală de Scotch & Soda primavara / vara 2017 este absolut divin. Reprezintă piesele atemporale, cum ar fi rochii de camasa, rochii treninguri, blugi iubit, tricouri unice sau topuri mare. piese Femeile au de obicei, unele decorațiuni frumoase în formă de bijuterii sau broderie interesant, acesta este doar marca în afară.

Fiecare colecție este de a fi considerat un lux, deoarece brandul se bazează pe faptul că piesele sunt realizate din cele mai bune materiale și cele mai plăcute , astfel încât să aveți să se simtă confortabil, elegant și nu trebuie să poarte un singur sezon.

Scotch & Soda nu este doar o îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, precum și accesorii. Ca parte a verii marca Scotch & Soda reduceri este atât de perfect aveți nevoie pentru a dota festival sau de vacanță și alte excursii.

Rochie Scotch și Soda

Jersey Scotch și Soda

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii