+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

cizme Emu nu sunt numai!

  20. 03. 2017      Din lumea modei

Sub marca Emu Australia , mulți dintre voi prezenta cizme preferate, din piele de oaie autentice și lână. pantofi de iarna pe care le iubesc pentru confort pur și stil unic. Cu toate acestea, ar trebui să știți că cizme Emu nu sunt numai cizme , ci , de asemenea , ghete, pantofi sport perforate, balerini, cizme sau sandale pană și papuci. Toate au un singur lucru tipuri comune sunt realizate de înaltă calitate, materiale premium și vine din Australia. Să ne imaginăm Emu noua colectie pentru primavara si vara 2017.

cizme EMU sunt fabricate din piele de calitate, acestea au un unic și consolidat toc flexibil, dacă nu sunteți un flip flops clasic. Emu acest lucru vine cu colectie gustoase, care este pantofii, care sunt supuse tendințele modei actuale, fie că vorbim despre culoare, material sau de manoperă. Să ne imaginăm piesele.

Cizme EMU

Botine sunt la modă, puteți purta în primăvara și toamna. Emu Boots oferă exemplul abraziv într - un finisaj metalic de bronz , cu inserții de cauciuc pentru punerea ușoară sau kotníkovky în culori pudrate cu un top perforat pe care le puteți purta în zilele de vară reci.

Pantofi Emu Australia

Pantofi Emu Australia

adidași Emu

Nici adidași siret sau mocasini din această colecție nu poate fi ratat. Ele sunt într-o culoare albastră frumoasă, de asemenea, perforate pentru ventilație ușoară. Designul versatil îl puteți purta ca un sport, precum și outfitům elegant. Ei au întărit toc și datorită manopera de calitate va dura mai multe sezoane, plus du - te din moda pentru mai mulți ani.

Pantofi Emu Australia

balerine Emu

balerina popular în piele, sub formă de metal, te va iubi la primele anvelope. Nu numai că acționează simt de lux, și sunt luxos confortabile. Ei au avut tălpi interioare vyměkčenou, astfel încât să puteți transporta cu ușurință ziua. Prin designul perforat, care împodobește întreaga suprafață a pantofului, pentru a preveni transpirație, care este, de asemenea, un gadget mare pentru vara.

Pantofi Emu Australia

pantofi Wedge pe

Pentru iubitorul de pantofi cu toc Emu este o performanță mai mare. - pe pene sau tocuri late , care sunt absolut ,, în acest an „Nu numai că, acestea sunt foarte confortabile , dar mai ales măgulitoare Ca un exemplu, aceste tendințe de decorare bej și franjuri detașabile. . vă poate fi purtat cu sau fara franjuri, iar acum ai două ,, pantofi“.

Pantofi Emu Australia

sandale Emu

Nu putem uita nici sandale. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și forme. sandale Emu au caracteristici diferite, forme, și au , de asemenea , un Lamelă mai moale. Deci, acestea sunt de design, confortabil și pur și simplu în rack de pantofi nu ar fi cu siguranță ratat. Dar cred că în dulap pentru o lungă perioadă de timp pentru a încălzi nu va, pentru că vă ține doresc să poarte atunci când vremea permite.

Pantofi Emu Australia

O altă sursă de inspirație, sfaturi și sfaturi despre brand Emu Australia și noua colecție, puteți asculta și odkoukat într -o altă parte a Different televizorului nostru. ;-)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii