+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Cizmele de iarna Crocs - pentru vreme uscata, si uda

  03. 01. 2017      Din lumea modei

Cu siguranță toată lumea va fi de acord că o piesă cheie a unui outfit de iarnă sunt niste incaltari calduroase. Pantofi care au materiale de înaltă calitate, și în care nu va va fi rece. Se spune, și este adevărat, că baza caldurii in corp incepe de la picioare.

Știi desigur deja brandul Crocs, care s-a lansat cu saboții de plastic celebri, care sunt extrem de confortabili, și multifuncționali. Brandul Crocs are insa, de mai mulți ani, si alte piese inovatoare - papuci, balerini, pantofi cu platoforma, cizme de cauciuc, sau cizme de zăpadă. Pe cizmele de zăpada ne vom concentra in acest articol.

crocs

Crocs de zăpadă sunt partenerul perfect pentru sporturile de iarnă. În aceste cizme va va fi confortabil și cald,  și acest lucru din mai multe motive. Materialul patentat, Croslite, confera confort maxim, si este foarte usor, iar partea de sus, care detine nailon, asigură căldura absolută, impermeabilitate, iar talpa de cauciuc previne căderile periculoase.

crocs

Un alt tip de cizme de zapada cu blana calduroasa, în plus, are în interior o suprafata de nailon. Sunt astfel  rezistente la condiții de umezeală și frig. Aceste incaltari Crocs au de asemenea avantajul unui confort dublu. Au un pat de spumă pentru talpa, si în ele se poate merge si in drumeții montane.

crocs

Sau dacă preferați piese mai elegante, și nu va temeti să experimentati un pic, aceste cizme sunt alegerea  evidentă. Combinația de suprafață lucioasă și blană zburlita are un aspect de lux. Calitatea si confortul,  chiar nu mai este necesar sa vorbim din nou despre ele..

Brandul Crocs nu uita nici  de confortul celor mai mici, și ne prezinta cizme originale de zăpadă pentru  printesele elegante.

crocs

crocs

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii