Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 46 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

COLECȚIA DE PRIMĂVARĂ DE PANTOFI EMU AUSTRALIA

  11. 03. 2020      Different TV CZ / SK

>

Ești în căutarea unui pantof de primăvară neobișnuit, dar frumos și elegant, dar nu ai încă nicio idee? Atunci avem exact ceea ce vă trebuie avem un sfat interesant. Noua colecție de primăvară Colecția de încălțăminte EMU AUSTRALIA îți va tăia răsuflarea!

Marca EMU AUSTRALIA nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am avut-o pe Different.cz de câțiva ani și a devenit una dintre favoritele voastre. Știm cu toții că UEM este asociată mai ales cu sezonul de iarnă. Pentru colecția de toamnă/iarnă, v-am prezentat întotdeauna câteva perechi de iarnă. Unele dintre cele mai bune sunt rolele. Ele aparțin în mod inerent acestui brand minunat. Numai! Ne pregătim acum pentru primăvara/vara 2020, așa că haideți să vedem ce lucruri noi are de oferit UEM.

>

Și vei da ochii peste cap La prima vedere, putem deja observa că scuterele au ceva special. Ceva ce aproape toată lumea nu are. Jute! Garnitura din iută este ornamentul fiecărui adidaș, oferind un look de primăvară sau chiar de vară. Te face să te simți ca și cum ai fi la malul mării.

>

Încă un lucru. Pe lângă clasicii adidași din bumbac, avem și adidași din plută

și e o adevărată explozie!

Așa că ce spuneți? Alegeți? Cu siguranță că da!

<▶︎SHOES EMU AUSTRALIA

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?