Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 70 ore 45 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

COLECȚIA DESIGUAL SPORT

  15. 04. 2019      Different TV CZ / SK

SPORT DESIGUAL

>>

Frumusețile naturii fac deja pași înceți afară și asta înseamnă un singur lucru.Este momentul perfect pentru activități sportive și pentru introducerea hainelor sport Desigual. HIP HIP, HORROR!

>

Din cea mai recentă colecție Desigual Sport, am pregătit trei subcolecții pe care le veți recunoaște una de cealaltă prin modelele și modelele lor diferite. De asemenea, vă prezentăm diferite combinații de culori, cum ar fi albastru și violet. Albastru închis și portocaliu și nu trebuie ratat frumosul albastru deschis.

Albastru deschis

Cuvintele sunt un lucru, dar modelele. Modelele fac ca aceste piese să fie cu adevărat unice. În colecția actuală veți găsi atât modele tropicale, dar și florale, care sunt cu adevărat diferite.

În plus față de cea mai bună performanță, colecția Desigual Sport vă garantează cel mai mare confort. Este potrivit pentru performanțe sportive majore, precum și pentru activitățile dumneavoastră de agrement. Puteți alege piese atât din material funcțional, cât și din bumbac.

>

Și care este ultima bucată de înțelepciune pe care o vom alege astăzi? Nu ratați frumusețea naturii. Ieșiți afară. Îți vei limpezi mintea și vei lăsa grijile în urmă.

>

DESIGUAL

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?