Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 177 ore 52 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

COLECȚIA GLAMOROUS SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

>

SANTORO LONDRA

>

Săptămâna trecută am pătruns în tărâmul viselor și fanteziei, așa că avem un alt brand care te va fascina și mai mult. Această marcă este frumoasă. Este unic și iubit de femeile din întreaga lume. Știți despre ce marcă vorbim? Da, așa este. Aceasta este noua colecție SANTORO LONDON.

>

Poate că vi se pare o iluzie cum a putut fi creat ceva atât de frumos. Nu ești singur. În 1984, acesta a fost visul lui Luccio și Meera Santoro, dar treptat visul a devenit realitate.În același an, au creat primul lor produs, iar în anul următor au lansat prima lor colecție, care a fost intitulată Bang on the Door.

Dar să mergem mai departe în timp până în 2019, la 34 de ani după ce Luccio și Meera au creat primul lor produs. Pentru acest an, acest brand uimitor a pregătit trei noi subcolecții. Acestea sunt - Bee-Loved, Tall Tails și Bubble Fairy. Dacă aceste nume nu vă sună încă cunoscut, nu disperați. De aceea, Simcha și Nicole sunt aici pentru a vă explica totul.

>

În plus față de noile subcolecții, Santoro London a pregătit și noi produse pentru dumneavoastră. Puteți aștepta cu nerăbdare o geantă crossbody, un portofel sau o cutie de bijuterii uimitoare. Și avem ceva și pentru iubitorii de jurnale!

>

Așa că, mergem să descoperim împreună un alt brand frumos? Sperăm că veți fi la fel de încântați de noua colecție ca și noi. Nu uitați să ne spuneți dacă sunteți un fan al mărcii și ce produse aveți. Am fi foarte, foarte bucuroși să facem acest lucru!

>

Zile frumoase și un pic diferite vă dorește întreaga echipă Different.cz

KABELKY SANTORO LONDON

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?