Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 38 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Colecția magica a brandului Anekke - India vs. Jane

  %08. %03. %2019      Din lumea modei

Noua colecție Anekke tocmai a umplut depozitele noastre. Dar știm că nu pentru multă vreme, pentru că este ataaat de frumoasă! Da, este divina, plina de detalii atent lucrate, sofisticate, piese unice pe care pur și simplu nu le puteti lasa. Indiferent dacă aveți vârsta de 15 sau 50 de ani, puteti alege acest brand. Noua colecție de modă Anekke pentru primăvara și vara anului 2019 prezintă două subcolecții și 4 designe de bază. Subcolectia India vs. Jane. Haideti sa vedem toate aceste genți, rucsaci, genti pentru notebook, portofele, brelocuri și alte accesorii de modă frumoase.
 
Anekke
 

Anekke India

 
Subcolecția India are două modele. Prima este colorata, decorata cu o papusa Anekke, care își povestește experiențele indiene. Cea de-a doua este mai eleganta, in culori mai deschise, și este decorată cu o broderie de elefanți indieni cu logo-ul brandului.
 
Și ce spune povestea despre crearea acestei subcolecții?

"Lumea a fost creată să apară. De aceea sunt un suflet aventuros care vrea să descopere locuri noi și să continue colecția de experiențe care mă așteaptă undeva unde nu am fost. Când sunteți parte dintr-un loc, o națiune și obiceiurile ei, puteți fi mai empatic și mai sensibil. Încântata și dornica de căi spirituale, am ajuns în India. India este frumoasă și magică, încânta prin grandoarea și energia sa. India te va uimi și după un timp chiar te vei simți parte din ea. Știam instantaneu că va fi o călătorie din care voi avea mii de suveniruri sub formă de fotografii și notite, împreună cu toate amintirile care vor trăi pentru totdeauna în mine ".

"Animalele sacre, coexistența pașnică a oamenilor și ritmul constant al vieții erau în jurul meu. Mirosul irezistibil al mirodeniilor, festivalul de culori, animalele sacre și importanța fiecărui detaliu mic din această țară o fac o experiență în care puneți la îndoială semnificația a ceea ce faceți, inclusiv valoarea pe care o faceți. Decizi asadar să încerci să fii mai interconectat, să fii în concordanță cu sentimentele tale ", spune Anekke, care și-a lasat toate experientele din India pe portofelele și accesoriile de modă.
 
Geantă de mână Anekke
Rucsac Anekke


Anekke Jane


Subcolecția Jane are și ea două modele. Primul design este in pudra-bej-maro, și este decorat cu o temă romantică a unei păpuși cu o carte și pietre. Al doilea design este din nou mai rafinat, are o bază bej, detaliată de broderia florală.

Anekke spune: "A fost odată o fetiță careia i-a plăcut să citească. Eram eu, Jane. Pentru multi, cititul cărților este mult mai mult decât un hobby. Este o modalitate de a scăpa de realitate, și de a trăi alte vieți. Poveștile citite înseamnă să visezi fără a fi nevoie să închizi ochii. Și pentru mine, este un act mic, magie de care ma pot bucura oriunde în lume, oricând. "

"Îmi amintesc momentul în care am deschis cartea pentru prima dată și m-am cufundat în primele pagini. De parcă am auzit sunetul mașinii de scris, povestea a fost scrisă de o femeie care a folosit scrisorile și cuvintele pentru a schimba lumea. Și m-a umplut de un sens și sensibilitate, mândrie, dar și prejudecăți. Din momentul în care am început să citesc, cititul a devenit ritualul meu. Imaginați-vă momentul în care deschideți cartea, o începeți și brusc deveniți parte din ea. Supraviețuiti, iubițiti, plangeti, radeti, tresariti, va imaginați. Trăiti. Fără îndoială, nu există altă plăcere mai mare decât cititul. Umpleți geanta cu poveștile dvs. preferate, călătoriți până la țintă, deschideți-vă, și pierdeți-va! "Acest lucru și multe altele se reflectă în accesoriile de design de modă ale acestei subcolecții.
 
Rucsac Anekke
Genți pentru notebook Anekke

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?