Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 38 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

COLECȚIA NEW EMU AUSTRALIA FW18

  25. 10. 2018      Different TV CZ / SK

>

EMU AUSTRALIA

>

Se pare că nu mai putem scăpa de vremea de toamnă. Frunzele cad. Plouă pe ici, pe colo și am ajuns la ultimele minute de pregătiri pentru toamnă și iarnă. De aceea, avem un nou episod din Different TV, în care am alcătuit o colecție de cizme EMU AUSTRALIA pentru toamna/iarnă 2018.

Cealaltă colecție de cizme EMU AUSTRALIA pentru toamna/iarnă 2018

Până și bunicile noastre obișnuiau să spună că iarna vine de la picioare, așa că păstrați-vă picioarele frumoase și calde. Au avut și încă mai au dreptate. Așadar, dacă nu vreți să răciți chiar la începutul toamnei, acest nou episod este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. De ce? Împreună cu Simcha și Nicole, veți arunca o privire asupra cizmelor EMU, care sunt exact ceea ce trebuie pentru a vă menține picioarele uscate, dar mai ales calde și confortabile.

Noua colecție de pantofi EMU prezintă o serie de noutăți. Una dintre primele este extinderea culorilor modelelor Stinger la ciocolată, fucsia
sau turcoaz. O altă noutate este reprezentată de modelele care sunt fabricate chiar aici, în Australia. Și cum îți poți da seama? Nu vă vom dezvălui asta încă, dar cu siguranță o veți
știa :)

/ p>

Care sunt beneficiile pantofilor EMU?

/ p>
  • Sunt confortabile
  • Ele sunt durabile
  • Sunt rezistente
  • Moale și ușor
  • Sunt realizate din piele de oaie autentică
  • Și cu siguranță veți găsi și alte avantaje :)

Episodul de astăzi nu este plin doar de știri, ci și de informații doar despre brandul UEM. Deci, dacă aveți la dispoziție patru minute, picioarele dvs. vor fi încălzite și confortabile în cel mai scurt timp.

Căldurați și confortabili

Cizme EMU pentru femei

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?