Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 50 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Tenisii Converse - Colecția nouă toamnă/iarna 2018

  %08. %10. %2018      Din lumea modei

Noua colecție Converse este aici, și este din nou - de vis! În plus, față de popularul Chuck Taylor All Star, de asemenea, avem un model nou Star pentru dvs, în diferite modele. Piesele pentru bărbați, femei si copii, dar și piese unisex veti găsi aici. Prin urmare, toată lumea are de unde alege, si va puteti chiar si asorta, in familie.  

Colecția de toamnă se joacă cu toate culorile. Puteti alege dintre modele clasice, joase sau tenisi pana la glezna Converseprecum și tenisi trendy pe platforma ridicatăPiesele simple, dar și decorate, cu broderii sau capse diferite, fantezia nu este limitată în această colecție. Multe modele de toamnă și iarna sunt din piele, si detin de asemenea, un interior cald. Deci, dacă sunteți un fan al tenisilor, nu trebuie sa renuntati la ei nici măcar în timpul iernii.

Chuck Taylor One Star a fost creat special pentru entuziaștii de skateboard. Este mai degrabă sportiv, și foarte confortabil. Vă place un stil relaxat, sportiv? Atunci, acest model One Star este alegerea clară pentru dvs. Convingeți-va singuri!

Conversă adidași

Conversă adidași

Conversă adidași

Converse One Star Adversari

 

 Mai multa inspiratie puteti gasi direct pe site: ➡️ www.differenta.ro/converse

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?