Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 23 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Converse - alegerea perfectă pentru o sărbătoare

  %21. %06. %2019      Din lumea modei

Vine! Festivaluri de vară în aer liber!

Momentul în care o petrecere de oameni mari se întâlnește pentru a se bucura de o bună bunăstare și au mari experiențe muzicale (nu numai) în inimile lor.

Nu contează ce club mergeți în acest an, există lucruri care aparțin tuturor. Prieteni, distracție, băuturi bune, muzică bună și costum foarte bun! De fapt, pentru semeni, "cu cât te afli mai mult în amonte, cu atât mai bine" . Dar pentru că este un festival și nu un spectacol de modă, trebuie să te gândești la confort. Converse este o alegere clară pentru noi anul acesta . Vino cu noi!

Cu Converse de la cap până în picioare.

Nu subestimați ce vă temeți de festival. Fie că sunteți un spectator de la distanță, fie că vă aruncați într-un cazan furtunos, petreceți câteva ore în pantofii alesi, deci nu trebuie împins, strangulat și pur și simplu inconfortabil. Pantofii Converse îți vor face să părăsească picioarele, precum și ritmurile tale.

Dar nu doar despre pantofi, aliniați-le cu partea superioară a corpului. Tricourile Converse se potrivesc tuturor, au o potrivire sportivă versatilă, sunt de bumbac și pot fi selectate dintr-o gamă largă de combinații de culori. Iar seara se răcește, îmbrăcămintea Converse o observa.

Unde să mergeți cu portofelul, cheile, telefonul și multe altele? Aruncați rucsacul pe spate, va fi grozav! Rucsacurile Converse în diferite forme și variante de culoare vor fi tovarășii dvs. fideli nu numai pentru sărbătoare, ci și pentru excursii și vacanțe.

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?