+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Converse One Star - Adidasi unici pentru mai mult de o stea

  31. 03. 2018      Din lumea modei

Converse brandul de moda a fost iubitor de oameni din întreaga lume pentru mai mult de 100 de ani și nu este surprins. Costumele Converse sunt pur și simplu legendare și care nu are cel puțin o bucată în pantof ca și cum nu ar fi fost. Cineva are doar o singură pereche, cineva adună noi adidași pentru fiecare colecție. Și dacă doriți să vă extindeți colecția, avem un sfat excelent pentru dvs. Pentru toți iubitorii de Converse avem un mesaj uimitor, colecția One Star se întoarce și avem o mulțime de piese frumoase pentru dvs.

Există, desigur, multe modele. De exemplu, clasicul Converse Chuck Taylor All Star, pe care îl cunoașteți bine, sunt atât glezne mici, cât și glezne, adidas clasic, dar și înguste, care adaugă stilul tinuților dumneavoastră. Pentru stilul obișnuit de purtare și sport, cu toate acestea, există Converse One Star . Colecția Converse One Star este dotată cu un logo de o singură stea. Noua colecție pentru primăvara / vara anului 2018 este plină de tendințe și diferite piese și le privim frumos pentru "zöbek".

La magazinul nostru, aveți într-adevăr o mare selecție de culori și stiluri diferite. Verificați-le aici pur și simplu: introduceți Converse One tattoo ! Sau, puteți continua să citiți lucrarea. Putem spune în mod sigur că One Star a devenit una dintre stelele favorite printre noi, într-un timp foarte scurt . Ele sunt deosebit de populare printre skateboard-uri. Ele sunt practic indestructibile și în orice moment elegante. Printre altele, ele sunt foarte confortabile, flexibile și mai ales sofisticate.

În oferta noastră veți găsi piesele care sunt supuse tendințelor actuale de modă. Pantofi din piele mici, cu vopsea pulbere, cu decoct de mascara popular. Pantofi din piele crema cu imprimare logo . Sau sezonul de îmbuteliere din acest an, și acestea sunt adidași elegant pe platformă .

conversați cu o stea

conversați cu o stea

conversați cu o stea

 

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe TV Diferite!

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii