+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Converse tenisi de bărbați - tipul Chuck Taylor All Star II

  20. 10. 2016      Din lumea modei

Domnilor, aveți o problemă in a gasi incaltaminte universala, în care sa nu vă fie rușine să iasiti pe stradă? Iată câteva sfaturi pentru care, cu siguranță nu va va fi rușine.

adidași negru Converse MENS Chuck Taylor All Star

Brandul Converse il cunoasteti cu siguranță, si cunoasteti si bine cunoscutul tip popular, Chuck Taylor All Star, care oferă tenisi clasici, inalti pana la glezna, textili, sau din piele. Acest tip este cunoscut pentru designul simplu, talpa din cauciuc,si varful cauciucat.

Converse pantofi bărbați albastru închis Chuck Taylor All Star

Dacă sunteti in cautarea calitatii, funcționalitatii și a unui design elegant, atunci va vor incanta cu siguranta noii Chuck Taylor All Star II, care la prima vedere sunt aproape imposibil de diferentiat de primii, dar, în realitate, sunt mult diferiti..

Converse mens elegant adidași Chuck Taylor All Star II

Materialul acestor tenisi pentru bărbați Converse nu este doar material textil. Este o membrană rezistenta la apa, impermeabilă, care este in plus si respirabila, deci ii puteti incalta si pe picioarele goale, de asemenea. Și, dacă va e dor de o baltă, nu o evitati, ca inainte..:)

Converse mens elegant adidași Chuck Taylor All Star II

Aceste tenisi Converse sunt lavabili, și, cel mai important, o diferență crucială este branțul moale, detașabil, numit Lunaron, care poate fi găsit, de exemplu, la Nike, și astfel puteti merge confortabil toată ziua.

Vyměkčená branț Lunaron

Conversii au totusi un design evident atipic. Daca priviti atent imaginile, veți observa pete care, la lumina, creează un efect decolorat.

Cum va plac, domnilor? Dacă v-am inspirat si simtiti ca trebuie sa ii aveti, nu mai așteptati. Pentru ca niste  pantofi confortabili, eleganti, si in trend, cu greu veti gasi. De aceea, fiți "differenti" ;)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii