+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Costume de top pentru festivalurile de vară

  28. 05. 2018      Din lumea modei

Vara fără festivaluri de vară nu este vară. Sau cel puțin majoritatea dintre noi nu-și pot imagina fără ele. Vara încă nu este oficial aici, dar se poate spune încă că sezonul festivalului a început. Echipa noastră diferită a experimentat deja câteva festivaluri în acest an și, din moment ce suntem un eshop de modă, am decis să scriem câteva sfaturi de inspirație pentru echipamentul festivalului. Datorită faptului că am avut câteva festivaluri, am avut o mulțime de inspirație. Deci, să înțelegem.

pinterest

Indiferent dacă mergeți la un festival de muzică sau la un Festival de alimente, echipamentul nostru determină cu siguranță vremea. O astfel de bază ar trebui, fără îndoială, să fie un rucsac, care ar trebui, de asemenea, să fie o piesă la modă pentru acest sezon. Puteți pur și simplu pune un strat de ploaie sau alte straturi mai calde în rucsac.

Despre ce vom vorbi, poate că cel mai confortabil costum pentru doamne este o rochie. Iar rochiile Desigual ale acestor femei în stilul Boo Chic Styles sunt un look luminos de festival. Sunt sexy, confortabile și sunt supuse tendințelor actuale de modă. Rochiile sunt distinctive, astfel încât puteți să vă potriviți cu accesorii de modă simple.

rochia femeii Desigual

Dacă preferați un stil mai sportiv, mergeți la marca Calvin Klein , în partea superioară și în pantaloni scurți de aur, vă veți simți confortabil și sexy și veți străluci cu siguranță la toate festivalurile de vară, puțin conectate la divertismentul cu apă. Acest costum simplu, complet cu flip-flops elegante, papuci de casă și un rucsac elegant. Nu vă fie teamă să vă împodobiți cu un capac de aceeași marcă.

calvin klein

Așa cum am menționat la început, cea mai importantă parte a aspectului festal, este un rucsac. Rucsacul este trendul sezonului de moda din acest an, potrivit atat pentru costumele elegante, cat si pentru cele sportive. Cu rucsacul dvs. sunteți drăguț, dar și practic. Îți îmbraci hainele calde pentru noapte și o gustare bună. În plus, acesta va deveni partenerul dvs. pentru uz casual, pentru excursii sau pentru școală și muncă.

Rucsac desigual

Trendul absolut este adidații din acest an pe platformă . În adidașii de pe platformă, cu siguranță va trebui să-ți fie rușine de orice. Indiferent dacă sunteți mici sau mari, ele arată bine pe toate tipurile de personaje. Cu platformele de pe această platformă, acest sac a fost literalmente rupt în acest an, oferind aproape fiecare brand, cel puțin cele de la magazinul nostru, de unde trebuie să alegeți. Favoritele noastre sunt acele minunate adidași Converse.

aderenți pe platforma Converse

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii