Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 37 ore 32 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Crăciunul la Different

  01. 12. 2021      Din lumea modei

În fiecare an ne gândim cu ce să îi răsfățăm pe cei dragi.
Cu șosete sau cu un pulover, poate că Sfântul Petru vă poate ajuta.
Coton sau blană moale? Doar asigură-te că nu mușcă.
Pentru cei apropiați și dragi, cadouri ca pictate,
pentru tine are doar Diferite, hai să trecem la ele acum în schimb.

>

>

Niciodată nu există suficientă inspirație pentru cadourile de Crăciun

Așa că am ales idei de cadouri care vor pune un zâmbet pe fața tuturor celor apropiați.

>

>

Cadouri care vor fi pe placul fiecărei femei

În ciuda faptului că bărbații se întreabă adesea ce să le cumpere femeilor drept cadou, este atât de simplu. La urma urmei, o femeie va fi întotdeauna încântată de ceva decent de purtat, de o bijuterie elegantă, de o nouă pereche de pantofi sau de o geantă de mână care va fi invidiată de orice prietenă.

În acest an mizăm pe Desigual handbags! Designuri noi care uimește la prima vedere, combinații frumoase de culori și modele multifuncționale. Și dacă iubita ta nu este prea pasionată de genți, surprinde-o cu un rucsac! Ca accesoriu de modă, este imbatabil.

Puteți apoi adăuga direct un portofel la o astfel de geantă sau rucsac, ceea ce nu este doar un cadou frumos, ci și unul practic.

Femeile iubesc, de asemenea, cadourile moi, spre deosebire de bărbați. Așa că un pulover confortabil care să le țină de cald, o rochie elegantă care se potrivește ca o mănușă sau chiar o eșarfă moale Eșarfă Miodo este un pariu sigur.

Coduri de cadouri pentru bărbați

Ce să-i cumperi unui bărbat sub brad tinde să fie o nucă mai greu de spart. Dar o vom sparge împreună. Pentru că de acest Crăciun, obțineți o gentuță sport sau un crossbody Tommy Hilfiger pe care bărbații îl pot folosi practic oriunde, oricând.

Pentru a vă ține de cald nu doar de Crăciun, puteți lua în bagaj și o pereche de mănuși și o pălărie elegantă și completați setul cu o eșarfă, cum ar fi una de la marca Calvin Klein.

Ai un partener, bunic sau tată care nu se teme să iasă din mulțime? Oferă-i șosete fericite cu un motiv care îi va fi aproape de inimă.

Un cadou pentru toată lumea

Nu ești sigur dacă vei nimeri mărimea sau gustul vestimentar al celui căruia îi faci cadoul? Avem și sfaturi pentru cadouri universale, ca să spunem așa. Există originalul lenjerie de pat și perne decorative Home care vor adăuga un plus de eleganță oricărui dormitor.

De asemenea, merită luate în considerare și lumânările parfumate Yankee Candle candles, care îi vor încânta pe bunica, mama și prietenii deopotrivă. Nu în ultimul rând, selecțiile noastre sunt și cadouri potrivite pentru bucătărie. Șorțuri jucăușe, prosoape de ceai sau căni cu detalii drăguțe.

Vă este frică de eșec? Nu vă lăsați capul în jos. Ultimul sfat este un voucher cadou! Cu acesta, fiecare va cumpăra ceea ce îi place cel mai mult și va fi sigur de succes la brad :)

>

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?