Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 10 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Crocs - de ce sa purtati original și nu imitații

  %06. %08. %2018      Din lumea modei

"Nu voi plăti pentru brand, plasticul e tot plastic, așa că cumpăr mai ieftin, imi este suficient ..."Ați întâlnit deja aceste argumente cu privire la Crocs? Încă nu credeți că exista diferența intre Crocs originali și imitațiile mai ieftine? Și că prețul lor este mai mare doar pentru că poartă o etichetă iconică? Vă vom demonstra!  Crcos au atatea puncte pozitive, incat va veti dori sa ii aveti!

Pantofii Crocs nu sunt, in primul rand, nici din cauciuc, nici din material artificial! Se fac din materialul patentat Croslite™, care este natural, antibacterian, elimina mirosul urat, si este potrivit si pentru alergici, sau pentru cei cu probleme cu pielea, pentru ca nu contine substante nocive. În plus, rășina are o capacitate extraordinară de a atenua șocurile și impacturile, astfel încât incaltarile au suspensie maximă.

Și de ce fiecare pas în ei este atât de simplu. confortabil, și blând? Deoarece sunt ușori, și cu o formă creata pentru a sprijini tălpa. Punctele pe care le vedeți pe fiecare încălțăminte Crocs sunt punctele de acupresiune care asigură o circulație corectă a sângelui și un masaj și care nu ar dori un masaj al picioarelor câteva ore pe zi? :-

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?