+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Crocs de primăvară / vară 17

  02. 08. 2017      Different TV CZ / SK

film% (y YCE-5zYR3Gk)%

Crocs

Puteți găsi cu greu un pantofi versatil mai potrivite pentru vacanța de vară decât crocs doar elegant. Multe modele originale si modele pe care le puteți alege pe care le iei cu tine și care te las acasă! Actualul primavara / vara 2017 colecția este pur și simplu de a consuma ...

Crocs beneficiile pe care le-ați auzit cu siguranță de nenumărate ori, dar repetiția este mama înțelepciunii, și ascultă (citește). Pantofii sunt frumos louhečké și materiale confortabile, astfel încât picioarele tale nu doare, chiar și după călătorii mai lungi stațiune. Branțul este, de asemenea, în formă de ortopedic, medicul dumneavoastră va fi fericit! :)

De asemenea, ai visat întotdeauna că le-ar fi mai multe modele de pantofi în design-ul preferat? Visele tale tocmai au devenit realitate! Proiectele acestei colecții pătrunde în diferite modele! :) Ah! Deci, poate că a lovit curent, ușoare flip-flops pe o platforma mai mare (aproximativ 3,5 cm) și invitarea!

Elementele metalice sau strasuri decorative fine? Crocs are atât! El a fost inspirat de cele ale celor mai recente tendințe ale modei, și le-a aplicat la pantofii. O să-l iubesc!

Te enervează când ceva începe să se exfolia undeva? Noi, prin urmare, teribil. Din fericire, Crocs sunt turnate într-o singură bucată, astfel încât nu există în nici un astfel de pericol. De ce a avut loc la cineva înainte? ...

Nu-ți fie teamă să-și intensifice pe noroi! Crocodilii sunt aproape de întreținere liber de orice murdărie pur și simplu sestřít cârpă umedă (înmuiată în apă cu săpun) și murdăria este plecat! Se pare ca petele, dar într-adevăr este atât de ușor.

Aveți grijă să nu Crocs în găleți mari, temperaturi de peste 50 ° C, deja le-ar putea deteriora. Înainte de a merge în jurul valorii de stropi în mare, stick pantofi la umbră și lăsați-l în lumina directă a soarelui;)

Crocs

Publicat: Radek Vandra

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii