EXTRA -20 % cu codul EXTRA20 (cu exceptia Anekke)Se termina la 60 ore 38 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

Crocs Literide - incaltamintea must have pentru toată lumea

  14. 08. 2018      Din lumea modei

Ca incaltarile Crocs sunt super, stim deja de mult! Insa noul model va va spulbera chiar orice stiati sau credeati despre Crocs! Modelul LiteRide, inovator, mai stilat, mai usor, mai modern! Pur si simplu nu poate trece neobservat. 

Modelul Crocs LiteRide este creat, dupa cum ii spune si numele, din materialul patentat LiteRide, care, fata de toate materialele Croslite, este cu 40 % mai moale, si cu 25 % mai usor. Pantofii sunt ideali pentru plimbarile lungi, de toata ziua, pentru excursii, pentru concediu, dar si pentru la job. Datorita usurintei materialului, si formei lui, aproape ca nici nu ii veti simti in picioare, nici macar dupa ore intregi de purtare, sau de stat in picioare. 

Nu lipseste nici practicitatea unica, si confortabilitatea, datorita punctelor de masaj din talpa, pe care le adoram cu totii. 

Ii puteti incalta in stilul tipic Crocband, sandale de vara, papuci, saboti, sau tenisi atleisure, care sunt trendul actual Design-ul este, cum altfel, decat magic, decent si jucaus, ca sa cucereasca pe oricine. 

Crocs boty LiteRide

Crocs boty

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?