Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Crocs - Tendințe noi, noua colecție, lucruri noi de modă

  04. 06. 2018      Din lumea modei

Noua colecție de Crocs pentru primăvara și vara anului 2018 este aici și este plină de piese stilate și confortabile pe care nu trebuie să le pierdeți în pantof. Alegeți dintr-o multitudine de flip flops, balerine, papuci, sandale, slip-on-uri și chiar adidași. Puteți alege dintre modele simple, piese metalice sau pietre decorate cu pantofi.

De ce să purtați pantofi Crocs ?

Marca Crocs produce un material Croslite de înaltă calitate, ușor de întreținut, ușor, ușor și adaptabil. În plus, majoritatea tipurilor au un branț în formă ortopedică, cu puncte de masaj care stimulează picioarele și sunt ideale pentru uzul zilnic. Indiferent dacă aveți o slujbă sedentară sau nevăzută, nu o opriți niciodată pe Crocs cu pantofii. Croslite are proprietățile ideale.

Crocheți adidași

Brand-uri noi adidași Crocs de la Croslite din LiteRide . Acestea sunt adidași, echipate cu un branț de memorie foarte moale, mai mare. Deci, dacă aveți de gând să călătoriți, aveți anvelopa ideală.

Crocs pantofi

Absolut trebuie să aibă o bucată din acest sezon sunt, fără îndoială, papuci de diapozitive care decorează o bandă simplă, largă. Ele nu sunt doar de a deveni și confortabil, dar ele sunt, de asemenea, potrivite pentru toate echipamentele. Fie sport sau elegant. Fanteziile nu sunt la modă deloc.

Crose sandale

Alte piese frumoase din colecția de anul acesta sunt cu siguranță sandale , atât în ​​modele simple cât și interesante. Bineînțeles că nu ne putem lipsi de flip-flop-urile pe care ar trebui să le fi împachetat cu siguranță pentru vacanța de vară.

Mai multă inspirație se regăsește în următoarea noastră lucrare despre Diferite televiziuni .

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii