Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 24 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Culito din Spania - Colecția de primăvară / vară 2019

  %13. %05. %2019      Din lumea modei

Noua colecție de mărci spaniole Culito din Spania pentru primăvara și vara anului 2019 este aici! Marca de moda Culito din Spania este renumita pentru imaginatia sa irezistibila, designul jucaus si reduceri aletemporale , deci nu e de mirare ca l-am iubit de atatea ani. Acest lucru nu este diferit pentru sezonul de primăvară și de vară, așa că avem niște piese frumoase noi pentru tine, pe care pur și simplu trebuie să le aveți. Și pentru că este un brand spaniol, vă este clar că puteți aștepta la bucăți mari, ciudate.

doamna dress culito din Spania

Noua colectie este plina de piese uimitoare de vara. Puteți alege dintr-un număr mare de rochii de diferite stiluri, decorate cu motive nebune, colorate, dar și din bucăți mai subtile. Recunoaste-te ca nu ai cel putin o rochie pentru femei Culito din Spania in garderoba ta ar fi un pacat. Și pentru dvs. avem o privire de ansamblu asupra celui mai interesant magazin eshop.

Doamnelor se imbraca Culito din Spania

Această colecție de rochii de femei a depășit așteptările noastre. Puteți alege între bucăți simple și rafinate. Fiecare femeie va alege orice personaj. Indiferent dacă alegeți o potrivire liberă sau potrivită, Culito din Spania o oferă. Chiar și în acest an există modele notabile și colorate. De exemplu, dacă pariați pe flamingo, atunci sunteți la adresa potrivită. Materialul rochiei este foarte plăcut și ușor, astfel încât să puteți fi sigur că o puteți purta de la primăvară până în toamnă. Vestea fierbinte în colecția de anul acesta sunt așa-numitele rochii kimono , pe care le legați pur și simplu la talie sau, dimpotrivă, le puteți purta lejer, deasupra pantalonilor, pantaloni scurți sau fuste.

doamna Culito din Spania

doamna Culito din Spania

doamna Culito din Spania

doamna Culito din Spania

Jacheta pentru femei Culito din Spania

Dacă ați ales rochia, atunci avem un sfat excelent pentru costumele mai sportive. Este această jachetă sport ușor, cu motive vesele. Puteți purta atât echipamente obișnuite, cât și pentru petrecerea timpului liber. Tendințele de moda din acest an raportează modele, modele, modele și, prin urmare, nu vă fie frică să combinați această jachetă cu model cu chiloți.

doamnelor jacheta Culito din Spania

Culito din Spania doamnelor fusta

Esti un iubitor de fusta si preferi fuste decat pantaloni? Dacă simți că ai nevoie de garderoba ta pentru a-ți revigora fusta, atunci culoarea Culito din Spania este numărul unu absolut pentru tine. Fuste frumoase, modelate, înguste , de ala , colecția din acest an poate fi găsită. În plus, în acest an sunt decorate cu diverse broderii, fire de aur sau argint și pur și simplu se uită pur și simplu absolut de lux la topurile monocrome.

doamnelor fusta Culito din Spania

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?