Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 21 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum de a măsura dimensiunea tricoului?

  %09. %07. %2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Aș dori să comand un prieten pentru o petrecere de aniversare, dar nu știu exact cum să măsoară pentru a comanda dimensiunea potrivită. Mă ajuți?


Alena Divišová

Raspuns

Dragă Aleno,

Dimensiunile cămășii sunt indicate de circumferința gulerului în cm. Se măsoară din interiorul găurii până la buton. Celelalte dimensiuni nu sunt de obicei date, deci dacă cumpărați o cămașă prin e-shop, este mai bine să verificați serviciul pentru clienți.

Jak se změřit na pánskou košili aby seděla

În primul rând, va trebui să măsurați partenerul. Luați contorul croitorului și împachetați-l în jurul gâtului sub bordură, astfel încât să nu fie strâns complet. Glisați două degete sub el din față. Deplasați mărimea măsurată în sus. Dimensiunea rezultată este dimensiunea cămășii de guler, este în principiu mărimea de bază) și mărimea cămășii confecționate pentru bărbați . Dacă omul dvs. nu pornește ultimul buton, vă recomandăm ca cămașa să fie mai mică .

Cel mai bun pentru bărbați, cămașa strânsă arată doar pentru corp. Trupul nu sa agățat de ea, nici nu sa agățat de ea. În ceea ce privește mânecile, cămașa cu manșetă ar trebui să se termine undeva la articulația degetului mare, trăgând în jurul corpului. Și ar trebui să fie la fel de larg ca să închidă ușor ceasul de mână. Lungimea recomandată a cămășii este aceea de a lega partea din față și din spate a picioarelor.

O zi plăcută pentru www.different.cz, dorește Nikol.