+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum de a reconcilia piesele colorate Desigual?

  04. 01. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Îmi place brandul Desigual și în mod constant pe magazinul dvs. de cumpărături. După ce descoperi ceva nou, ca o nouă colecție, nu pot păstra și cumpăra o bucată frumos în colecția. Am o mulțime de lucruri de la acest brand, și pentru că eu încă bucura de el si vor sa scape de ei, a avut loc pentru mine că te-am cere sfaturi cu privire la modul în care pot purta și combina împreună? M-am uitat ca o sperietoare.


milena Cerna

Raspuns

Dragă Milena,

Suntem foarte încântați că sunteți la fel ca noi, iubitul Desigual și chiar mai mulțumit de faptul că cumpăra de la noi. Și nici nu au fost we'm surprins, pentru că încercăm să fim diferiți, se îmbarcă astfel o nouă colecție în lumea on-line este întotdeauna mai întâi. Și o păstrăm, am ales întotdeauna acele piese care se potrivesc împreună de design. Combinând atât de proiectare , prin urmare , poate seturi dintr - o colecție, precum și diverse piese din diferite colecții.

Aceasta depinde întotdeauna de culoare. În plus pustie și culori pentru a purta. Dial, prin urmare, întotdeauna o combinație pentru culori și motive nu au bătut. De exemplu, dacă selectați cămașă, pulover și pungă cu diverse motive animale, nu contează că o singură bucată va fi zebră și leopard pe de altă parte. Sper că înțelegi. Ca sursă de inspirație ar putea fi necesar pentru a servi filmele noastre cu sfaturi despre tinuta , care combină lucruri obișnuite, fie în spiritul unuia sau brand - am ales tinutele în toate mărcile, care la www.different.cz au.

Bună ziua, nu de la www.different.cz

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii