Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 3 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să ai grijă de pânza de stofă?

  %26. %03. %2020      Cum sa te imbraci

Bună ziua,
Am primit de la tine o mască frumoasă pentru a cumpăra gratuit. Poți să-mi dai sfaturi despre cum să mă îngrijesc de voal? Cât să speli, cât să fier și să depozitezi? Am auzit că este important să puneți și să opriți masca corect. Care sunt regulile privind purtarea?
Multumesc
Dana S.

Raspuns

Dragă Dano,
suntem foarte încântați că vă place masca de la Different.cz. Masca nu este doar un accesoriu vestimentar, așa cum știm, dar în situația actuală, în special un dispozitiv de protecție! Iată câteva sfaturi de bază care vă vor ajuta să vă protejați și să vă potriviți împrejurimilor!
1.Nandaváme veku
Dacă trebuie să îndepărtați sau să îndepărtați masca, este important să vă spălați bine mâinile. Aceasta înseamnă să ștergeți mâinile sub un flux de apă caldă cu săpun timp de 20 de secunde sau să folosiți un gel antibacterian sau dezinfectare. Nu uitați piesele pentru cuie etc. Și încă un SFAT! Dacă te-ai săturat să numeri 20 de secunde, cântă o melodie „Pisica urcă o gaură” în timpul spălării, funcționează grozav! ;)
Când ne punem masca, atingem cât mai puțin fața și țesătura. Nu atingeți partea din față, ci trageți voalul peste bărbie. Drapajul ar trebui să acopere frumos fața de la nas la bărbie.
2. Purtarea draperiei
Purtați cârpa pentru 2-4 ore, pur și simplu până este umedă! Atunci este necesar să se schimbe, deoarece un astfel de voal nu și-ar îndeplini numai scopul, dar s-ar multiplica și sub acesta agenți patogeni precum mucegaiurile și drojdiile, ceea ce cu siguranță nu ar beneficia de sănătatea noastră.
3. Îndepărtați voalul
Îndepărtarea se face în același mod ca detașarea. Mâinile noastre sunt spălate corespunzător din nou, nu mai atingem părțile din față și strângem cu benzi sau șireturi de cauciuc.
În acest moment, luați în considerare draperia contaminată și o pregătiți pentru curățare!
4. Spălarea / curățarea draperiilor
Masca trebuie sterilizată după purtare, iar acest lucru poate fi obținut într-unul din următoarele moduri:
Spălați draperia la cea mai înaltă temperatură, cel puțin 60 ° C folosind geluri dezinfectante. Apoi călcați cârpa în mod corespunzător în timp ce sunt încă umede.
O altă formă de sterilizare este fierberea draperiei într-un vas cu apă și din nou călcarea completă.
Depozitați draperiile curate într-un recipient curat și închis.
Astfel de măști nu numai că vă potrivesc, dar și își îndeplinesc perfect scopul.
Să aveți o zi frumoasă și # voal!
Markéta pentru Team Different.cz