Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 36 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să ai grijă de piele de mână și piele?

  %12. %08. %2019      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am o pielărie frumoasă din magazinul dvs. electronic, dar mi-aș dori să rămână în condiții bune cât mai mult timp. Ce sfaturi de bază ar trebui să urmez? mulțumesc


Ivanka N.

Raspuns

Milá Ivanko,

Iată câteva sfaturi de bază pentru a maximiza viața din piele închisă sau jacheta din piele.

Impregnează-l!

Protecția chimică este esențială dacă intenționați să folosiți un sacou sau pantof sau mână în orice vreme. Schimbările frecvente ale umidității pot să nu beneficieze pielea. Împreună cu o nouă piesă de piele, ar trebui să oferiți, de asemenea, un produs dovedit de impregnare a pielii și să tratați corect pielea, chiar pulverizând înainte de prima uzură .

Mai bine uscat  

Pielea, chiar de cea mai înaltă calitate, nu trebuie să devină foarte umedă. Același lucru este valabil și pentru pielărie. Prin urmare, purtați întotdeauna o umbrelă cu dvs. și evitați ploile pe termen lung. Dacă nu mai puteți împiedica acoperirea cu apă, permiteți uscarea adecvată la prima ocazie potrivită, de preferință la temperatura camerei, dar nu în apropierea încălzitorului și cu siguranță nu în uscătorul de haine). Astfel de temperaturi ridicate nu aduc beneficii pielii.

nespălat  

O geacă de piele este exact tipul de îmbrăcăminte care trebuie pus în grija profesioniștilor de curățare chimică. Aici ar trebui să garanteze un serviciu bun și o metodă de spălare folosită corect, care să nu dăuneze pielii. Dacă nu doriți sau nu aveți opțiunea de a plasa geaca de piele în curățarea uscată, atunci în general este recomandat să alegeți doar spălarea mâinilor folosind detergenți neagresivi, fără îndulcitor din țesătură și parfum excesiv. Evitați mașina de spălat! Acest lucru nu este bun pentru piele - există riscul de a pierde culorile și de a deteriora detaliile fine.

Ferește-te de călcat

Pielea poate rezista la căldura fierului, dar nu este recomandată utilizarea temperaturilor prea ridicate. Ar trebui să călcați întotdeauna geaca de piele peste o pânză diferită (cum ar fi o cârpă), sau nu trebuie să călcați deloc, deoarece materialul este încăpățânat și nu are tendința de a se crăpa.

Păstrați departe de lumina directă

Să stai în sacourile de piele de soare nu este la fel de bun ca să stai pe ploaie. Vara este perioada în care geaca de piele ar trebui să stea în siguranță în garderoba de pe umerașul în formă. Înlocuiți pielea cu una adecvată   cardigan !

Nu uita că în piesele de modă de la Differentu te vei simți ca în pielea ta.

Așa că prinde ceva pentru tine astăzi! ;)