Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 4 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Cum să ardeți corect lumânările WoodWick

  %12. %09. %2018      Din lumea modei

Sa aprindeti o lumanare nu este vreo știință. Dar Woodwick nu este doar o lumânare. Ele sunt unice, realizate din ceară de calitate superioară, din sticlă fasonată, și cu fitil din lemn natural.
Lumanarile WoodWick sunt magice, astfel ca si in arderea lor sta o mica vraja. Daca o pronunți corect, veti obține ceea ce va doriti- o atmosferă de neegalat, plină de arome armonioase, în spatele sunetului de lemn care trosneste în șemineu.

Lumanari din lemn

Înainte de a aprinde o lumânare WoodWick, țineți minte că fitilul din lemn este puțin diferit de bumbacul obișnuit. Cel din lemn este suficient să se aprindă la un capăt, flacăra se răspândește și fitilul începe sa trosneasca. 

Lăsați lumânarea să ardă până când ceara se dizolvă în toate părțile laterale ale recipientului de sticlă. Este nevoie de aproximativ 30 de minute până la o oră, întotdeauna în funcție de dimensiunea și forma geamului. Ceara nu va rămâne pe margini și așa-numitul tunel nu se va forma.

Înălțimea flacării poate varia, dar nu trebuie să vă faceți griji - chiar și o mică flacără arde. Dacă lumânarea începe să scoata fum, sau flacăra sa fie mărită pana la 4 cm, vă recomandăm sa stingeti lumanarea, lăsați-o să se răcească, și scurtați fitilul intre 0,3 până la 0,6 mm.

Nu mișcați lumânarea până când nu arde, deoarece ceara este fierbinte și fitilul se poate "ineca" ușor în ea. Nu o  expuneți la adiere de vant, nu lăsați fereastra deschisă, ventilatorul sau aparatul de aer condiționat. Locația ideală pentru ardere este o suprafață plată rezistentă la căldură, iar un capac decorativ de lemn poate fi folosit ca bază.

Lumanari din lemn

 

După ce lumânarea se stinge, ceara devine din nou rigidă și va așteaptă până când doriți din nou aroma. Totusi, cand ajungeti la ultimul cm de ceară, nu mai ardeți lumânarea. Pentru siguranța dvs., WoodWick sunt făcute să se stinga de îndată ce ceara se apropie de fund. 

Acum, trebuie doar să alegeți mirosul potrivit, și să vă bucurați de aceste sfaturi mici, care va ajuta sa ardeti lumanarile corect, sa va bucurati de aceste WoodWick, care va vor vraji atat pe dvs, cat si pe invitatii dvs.

Woodwick Oudwood

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?