Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 19 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să fii atrăgător și bărbat la modă?

  %29. %07. %2019      Cum sa te imbraci

Salutări Diferență,

mi-ai da sfaturi cu privire la ce haine sa poarte pentru a fi mai atragatoare pentru femei? Aș dori să cumpăr mai multe haine elegante pentru dulap, care nu va ieși din mod repede și se va combina bine. Ce ar trebui să obțin?

Mulțumesc, Pavel

Raspuns

Dragă Pavel, vă mulțumesc pentru o mare întrebare!

Mulți oameni au devenit mai interesați de moda în ultima vreme și suntem foarte mulțumiți de asta! Să facem o scurtă prezentare a câtorva tendințe de bază ale modei de bărbați, de-a lungul vieții

Lenjerie elegantă

Pentru lenjerie, începe și se termină. ;) Nici un bărbat atractiv nu poate face fără boxeri sexy sau pantaloni scurți. Echipați-vă cu piese elegante și confortabile de la Calvin Klein sau Tommy Hilfiger .

Pariați pe Converse Legends

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi eleganți, pariați pe mărcile dovedite și legendare. Poate că stilul Conversky se potrivește și se potrivește aproape fiecărui om. Alegeți șosete amuzante pe picioarele dvs. și veți fi un om la modă!

În simplitate este frumusețea

Vreți să cumpărați în principal piese de stil anonime? ajungeți la combinații de culori simple și rare! Scotch & Soda aduce o modalitate interesantă și ușor de combinat.

Aruncați stilul pe umeri

Buzunarele umplute nu sunt la modă, domnilor. ;) Finisați-vă echipamentul cu o geantă sau un rucsac elegant! L-ai văzut vreodată pe Tommy Hilfiger ?

Markéta vă dorește o zi plăcută în stil