Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 43 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să întindeți pantofi noi?

  %21. %05. %2019      întrebări generale

Bună ziua,

Aș vrea să vă consult. Mi-am cumpărat cizme noi și sunt destul de strânse, îmi poți spune cum să-mi întind pantofii noi cel mai bine și cel mai eficient?


Sandra Nová

Raspuns

Dragă Sandro,

Cu siguranta nu sunteti singuri care sa "deranjeze" aceasta intrebare, asa ca va multumim pentru aceasta. Exista o multime de sfaturi despre cum sa intindeti pantofi noi, dar nu trebuie sa uitati ca trebuie sa fiti atenti.

6 sfaturi pentru a întinde pantofi noi

  1. Dacă aveți nevoie să vă întindeți pantofii, puteți obține un pulverizator pentru pantofi care este ușor de folosit, conform instrucțiunilor.

  2. Un alt mod de a vă întinde pantofii este să vă udeți sau să vă ciorapi pantofii și să vă alunecați în pantofi, să mergeți prin ele de câteva ori acasă și să aveți pantofii întinși, mai ales dacă sunt pantofi din piele.

  3. De asemenea, puteți utiliza o spumă specială pentru a răspândi încălțămintele pe care le găsiți în mod normal în pantofi. Pentru a întinde pantofii cu spumă, este totuși necesar să faceți niște talpă pentru a ține pantofii. Cu toate acestea, această metodă trebuie repetată de mai multe ori. Dar puteți alege și o variantă cu alcool. Trebuie doar să frecați pantofii din interior.

  4. Dacă numai vârful pantofului vă împinge, îl puteți trage cu o cârpă care picure cu oțet.
  5. În cazul în care aveți o crestătură mai mare și nu ajuta clasicul cu șosete umede, înmuiați șosetele cu alcool și treceți prin ele de câteva ori.

  6. Îți cumperi pantofi noi de vară și le-ai tăiat neplăcut casetele? Pulverizați un spray de înmuiere pe casete sau cumpărați o lumânare cu parafină, pe care trebuie să o acoperiți de mai multe ori pe benzile pentru a le înmuia.

cum să întindeți pantofi noi

Ia o zi frumoasă la www.different.cz, doresc Nikol.