Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 30 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să întinzi pantofii din piele?

  %19. %08. %2019      Cum sa te imbraci

Salutări diferitelor!

Am pantofi frumoși din piele Desigual de la tine, dar trebuie să îi scot pentru că muncesc din greu. Cum să nu le distrug prea mult? Poți să mă sfătuiești?


Ladislava V.

Raspuns

Milá Ladislavo,

Fără stach, există multe modalități de a obține pantofi noi. Cu toate acestea, unele dintre sfaturile de pepinieră despre care ați citit pe Internet vă vor distruge pantofii, în loc să le răspândească. Așa că urmăriți-i!

Să vedem cum să întindeți în siguranță pantofii din piele.

 • Cum să tragi pantofii în lățime?

 1. Puteți cumpăra un spray pentru pantofi pe care îl puteți pulveriza în interiorul pantofului, lăsați-l să funcționeze și, în același timp, să vă calcați încet pantofii acasă.
 2. O generație de bunici și mămici a umezit șosetele mai puternice pe care le-au purtat și le-au îmbrăcat. În astfel de echipamente este necesar să mergeți cu încălțăminte acasă. Modul antic asigură o întindere confortabilă și sigură a oricărei încălțăminte din piele , chiar dacă are tocuri.
 3. Există o spumă extensibilă specială în magazine, care permite extragerea pantofilor în lățime și lungime folosind tensionatoare. Cel mai sigur mod de a -ți scoate pantofii mici este să folosești tensionatoare. Calcați încălțămintea timp de câteva ore acasă și reveniți la cârlig, după o plimbare în jurul camerei de zi. În cazul aplicării unui spray pentru împrăștierea pantofilor, este necesar să se pulverizeze pe pantofi și să se repete procedura de mai multe ori.
 4. Dacă spălați pantofii cu alcool, cu siguranță se vor desface. Frecați-le foarte atent și preferați interiorul pantofului.
 • Cum să răspândiți degetul de la picior?

 1. Încercați să scoateți vârful îngust cu o cârpă pe care ați picat-o cu oțet și puneți-o în interiorul încălțămintei într-un loc problematic.
 2. Pentru a extinde sau a slăbi vârfurile încălțămintei, se folosește un întinzător cu vârf drop-down. Această copită ar trebui, de fapt, să fie mai mare decât vârful în sine. Introduceți tensionatorul în pantof și întindeți-l încet cu el. Ultimele au o lățime de vârf reglabilă, astfel încât puteți extinde încet degetul mare de la degetul mare. Disponibil în magazinele de încălțăminte sau în magazinele electronice speciale care oferă plastic ca material de fabricație, puteți achiziționa un întinzător acoperit cu țesătură, cu arcuri de oțel sau întinzători din lemn, care sunt mai scumpe, dar trageți încălțămintea în siguranță și cu precizie. Catarama poate fi achiziționată în mai multe tipuri - pantofi pentru femei sau bărbați , cizme și pantofi de vară.
 • Cum să împrăștiați pantofii pentru un toc mare?

Dacă aveți un tocul mare și nu ajutați șosetele umede clasice, încercați să umeziți șosetele cu alcool și pantofi de călcat. Dacă chiar și această metodă nu funcționează, este posibil să se răspândească alcoolul pe pielea însăși din interior și să se întindă cu grijă copita.

 • Trebuie să vă întindeți doar o parte din încălțăminte?

Dacă trebuie să vă înmuiați sau să întindeți doar o parte din încălțăminte, aplicați alcool sau alcool în zona care vă împinge. De asemenea, puteți folosi un spray pentru a întinde pantofii pe care îi pulverizați pe locul dorit.

 • Cum să înmoați călcâiul pantofilor?

Înmuiați-vă călcâiele umezindu-vă o cârpă și ciocănindu-le ușor prin zdrență. Puteți freca pereții pieptenelor între degete sau puteți folosi o cremă pentru a înmuia materialul. Depinde de ce încălțăminte este făcută.

 • Taie benzile pe pantofii de vară ?

Pulverizați pe benzi pentru a înmuia materialul sau a cumpăra o lumânare cu parafină, care se aplică pe benzi de mai multe ori din interior, frecați ușor materialul între degete și pielea se înmoaie.

 • Ferește-te de îngheț!

Sfaturile lui Bab pe diferite servere recomandă umplerea pungilor de apă, punerea lor în pantofi și expunerea lor la îngheț. Când apa din pantofi se extinde, presiunea începe să se extindă de la sine. Această metodă nu este foarte potrivită în zilele noastre. Există o serie de mai bune, la prețuri accesibile opțiuni precum și bune pantofi trage din piele, și asigurați - vă că nu va distruge rebound.

 • V-a ajutat vreunul din sfaturile de mai sus?

Cum să răspândiți încălțăminte mică dacă toată tehnica eșuează? Vizitați un atelier de reparații de încălțăminte unde au echipamente speciale pentru a întinde pantofii. Prețul variază. Așteptați-vă să cheltuiți în jur de 100-200 CZK, în funcție de ce încălțăminte decideți să vizitați.