Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să port cizmele înalte?

  01. 03. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

mi-am achizitionat o pereche de cizme peste genunchi, pentru că sunt in trend, imi plac, si eu vreau sa fiu in ton cu tendintele modei. Sunt insa in raft de o lună, și eu le-am avut in picioare doar o data, pentru ca nu sunt inca convinsa cum ar trebui sa le port corect. Ce ma sfatuiti?


Andrea K.

Raspuns

Dragă Andrea,

este adevarat ca cizmele peste genunchi, cizmele inalte, sunt în acest an mai mult in voga decât anul trecut,si aduc o vedere asupra modei nu doar dramatica, dar si practica. Cum le purtam, ca s anu aratam vulgar, ci seducatoare, si elegante?

Probabil una dintre cele mai bune moduri de a purta cizme peste genunchi, este în același timp o fusta mini si fuste midi. Picioarele tale vor fi cald, fusta ar trebui să fie ușor extins în formă și pantofi cu un deget de la picior îngust. Nu vă fie teamă de a combina diferite culori și modele. Pentru a pune un pic mai sexy, este miniskirt ta alegere evidentă cu cizme înalte din piele. În combinație cu ciorapi negri, care se va construi pe cizme elegante din piele neagră, cu siguranta merge prost.

cizme înalte pot purta , de asemenea , blugi skinny cu clasic. Este un pariu sigur. Pentru a face acest lucru, încercați pentru a alinia supradimensionat pulover, Cardigan sau jacheta si ai tinuta perfecta. Un costum mare va imbraca cu cizme înalte, în orice exemplu de realizare. Chiar și cu svetrovými, tricotate, care se încadrează într - un must-have in acest sezon.

Frumoasă zi pentru www.different.cz, Nikol.

 

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii