TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să poarte jacheta denim?

  23. 01. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am o scurtă jachete din denim pentru primăvară să poarte pantaloni clasice rochie neagra sau alb-negru, și trebuie să știu ce pantofi pentru a se potrivi ... dacă este necesar Bej plimbare cu barca (nud)? Sau poate ce culoare balerine și se potrivește balerină? mulțumesc


Jana Ruzickova

Raspuns

Dragă Jane,

Luând mai întâi un prim lucruri. Astfel, în general, jacheta denim are un mare avantaj, este un fenomen care merge cu totul. Pentru sport, dar, de asemenea, stilul elegant. Recent , chiar purta ,, džíska „pentru blugi , deși fiecare bit de o nuanță diferită. Ea nu minte, dimpotrivă.

Pentru pantofi, aliniate cu jachete din denim pot fi , de asemenea , orice, fie că este vorba elegant teniși Converse sau chiar din plastic balerină Melissa , precum si alte marci, cu siguranta merge prost. Desigur, puteți alege aspect lucios sau satin stilete. În cazul în care, de exemplu, prin potrivirea culoarea de pantofi cu o geantă de mână sau o cămașă și pantaloni, așa că nu va fi niciodată arata rau.

Nu vă fie teamă de a combina culorile și să inspire marca necesară Desigual , ce culoare pot purta într - adevăr. Simțiți-vă liber să se amestece sau mărci și stiluri. Deja a fost un mare succes sezonul trecut o combinație de rochie mai elegant, cu adidași Converse. Imaginația în mod pur și simplu, fără limite și este foarte important să vă simțiți bine în ea.

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii