Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 53 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să spăl o jachetă de pene?

  %01. %03. %2019      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Ți-am cumpărat o jachetă de pene desiguală și am nevoie să o spăl. Mă ajuți cum?


Lucie Novická

Raspuns

Dragă Lucie,

mai întâi de toate, verificați jacheta de pene în sine pentru a vedea dacă este într-adevăr pene și nu material artificial pe care pene doar vă reamintesc. Poți curăța iepurașul de pene drepte în curățătorul de curățătorie, e sigur. Puteți, de asemenea, să-l spălați acasă.

Dacă alegeți să vă spălați jacheta acasă, spălați-vă de mână sau stați singură într-o mașină de spălat pentru un program moale cu o temperatură de până la 30 ° C. Cu toate acestea, pe pene ar trebui să se utilizeze un detergent special, care ar trebui să conțină lanolină (unsoare din lână de oaie, ceea ce face ca penele să fie moi și suple).

După spălare, umplerea de pene este, de obicei, rugină, nu trebuie să faceți panică, trebuie să scuturați bine geaca pentru a separa pene. Recomandăm să nu se scurgă jacheta în aer liber sau la încălzitor, deoarece aceasta ar fi neuniform uzată, unele dintre pene ar fi copleșite și sparte. Uscați haina pe o suprafață orizontală și agitați-o de mai multe ori pe zi. Uscarea completă durează până la trei zile.

sacoul femeii Desigual

O zi plăcută pentru www.different.cz, dorește Nikol.