Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 37 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să spăl pantofii într-o mașină de spălat?

  %10. %05. %2019      întrebări generale

Bună ziua,

Aș vrea să vă consult. Am adidași albi, de multe ori le purtăm și nu vreau să pierd timpul de curățare în mână. Îmi veți spune cum să vă spălați mașina în mașina de spălat în mod ideal, astfel încât să nu mă rănească?


Adam Krásný

Raspuns

Dragă Adam,
Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. Deși nu pare a fi, încălțămintea celor mai mulți oameni se curăță. Desigur, este necesar să se distingă care pantofi din mașina de spălat pot fi spălate și nu deloc. Nu spălați pantofi de piele și piele de piele în mașina de spălat, le puteți arunca. Numai pantofii din material textil pot fi spălați în mașina de spălat.

Cum să spăl pantofii într-o mașină de spălat?

Mai întâi, scoateți inserțiile de pe încălțăminte , care trebuie curățate manual cu o perie și praf de spălare și lăsate să se usuce. Apoi scoateți șireturile de la pantofi, le puteți spăla cu haine obișnuite. Un vârf bun - legați-le împreună pentru a nu aluneca în tamburul mașinii dvs. de spălat. Apoi puneți pantofii într-o găleată cu apă, la care puteți adăuga un pic de primăvară. Apoi spălați încălțămintea cu apă curată.

Chiar înainte de a vă pune pantofii pe loc, curățați-o perfect cu pasta de dinți sau Cifem (Baie Cleaner ). Dacă toate aceste etape sunt finalizate, puneți pantofii într-o pungă de spălare sau într-o cutie de pernă pentru a evita orice slăbire posibilă și, în mod ideal, utilizați un gel de spălare . Unele mașini de spălat au un program de spălare direct pe încălțăminte. Dacă mașina dvs. de spălat nu are acest program, setați spălarea pe țesături fine, temperatura apei la 30 ° C și cea mai mică viteză posibilă . Acest lucru va împiedica răsucirea încălțămintei. După spălarea pantofului, scoateți-l și lăsați-l să se usuce pentru încălzire. Scurgeți uscătorul complet.
cum să spălați pantofii în mașina de spălat
Ia o zi frumoasă la www.different.cz, doresc Nikol.