TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să te îmbraci figura în formă de pară?

  10. 01. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am umeri înguste și talie, sânii mici, solduri late si coapse. Viața cu lupta și sincer eu nu știu cum să se îmbrace, să-l pună un pic masca. Vă rog să mă consilieze cu tipul meu de caracter?


Zita Calvin

Raspuns

Dragă Zito,

tipul de caracter nu trebuie să lupte, nici nu te va deranja figura ei de obicei, de sex feminin și vrea să se ocupe doar o ușoară disproporție. Acest lucru este realizat de uzura dvs. centura de siguranță atenție la partea superioară a corpului. Pornind de bijuterii distinctiv, coafura pufos, machiaj frumos, sau o varietate de șepci, pălării, eșarfe și așa mai departe.

În general, tipul dvs. de corp adevărat să poarte un fund mai inchisa, partea de sus brichetă. Nu purta modele frilly și materiale lucioase. Puteți simți liber să poarte blugi preferate și top-le mai puternice. Vei flatezi adânc, rotund sau cu barca-gât.

Dacă vă place să poarte tricoul ar trebui să aibă o mai mare gulere și buzunare sau modele. Perfect de serviciu va demonstra , de asemenea , stratificarea de culori contrastante. Categoric Nu recomand topuri prea lungi pentru a acoperi șolduri. Încercați să puneți accentul talie, dimpotrivă, o astfel de curea. Puteți încerca, de asemenea, o scurtă de top la modă peste o cămașă îngustă.

Dacă vă place să poarte stil sportiv, pentru a alege camasa sau hanorac cu gluga. La alegerea pantaloni, uita-te pentru tăieturi drepte sau încercați pantalonii ușor clopot. Dar eu nu recomand pantaloni hipster, au tendința de a scurta picioarele. Dimpotrivă, ar trebui să încercați să se extindă picioare. Acest lucru se face în mod corect pantaloni de lungime suficiente. Când el pantaloni pentru vara, astfel încât lungimea de genunchi sau de mai sus.

Dacă purta o fusta, atunci este cel mai bine pentru tine ,, áčkový „tăiat. Lungimea este de până la tine. Din nou, simplitatea este frumusețea, evitându-se astfel modele semnificative. Excepții pot face dacă alegeți o fusta cu dungi verticale.

Poate cel mai mare serviciu pe care dovedesc că tocurile figura extinse optic. Dar, dacă preferați să poarte adidași, încercați să alegeți o culoare și îngustăforme , cum ar fi teniși Converse . În timpul iernii feriți-vă de cizme, întotdeauna selectați înălțimea de sub genunchi, nu glezna, din nou simplu, non-model. De asemenea, se concentreze mai mult pe cele ascuțite, rotunde sau deget de la picior pătrat nu va flata figura ta.

Ce haine sunt în cauză, puteți alege curge, mai laxe sau reduceri cu gabarit depășit. Pe scurt, cele în care vă simțiți confortabil și convenabil.

Sper că v-am dat un pic sfătui durerea se va transforma în bucurie, slăbiciunile și preferințele în tristețea de mândrie că tu ești diferit.

rochie Desigual

Bună ziua, nu de la www.different.cz

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii