+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să te îmbraci o clepsidră de tip caracter?

  21. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Aș dori să întreb cum să se îmbrace tipul de corpul meu. Am umeri fel de mare ca fese, sani si waist'm mari slim. Din păcate, dimensiunile mele sunt mai mari decât am vrut și, de fapt, de multe ori nu știu ce să poarte, nu se adaugă în mod inutil la lira. Poți să vă rugăm să informați?


Bess goale

Raspuns

Dragă Bobe,

chiar dacă acestea nu au modelkovské perfecte 90-60-90, esti femeie fericita. Ai o figură absolut perfectă a unei femei care spune ,, clepsidră. „Deci , ai un avantaj imens, vă puteți permite să poarte aproape orice. Dar cel mai important lucru pentru a sublinia curbele lor feminine. Dial adică acele haine care nu va fi prea confortabil, dar nu prea liber. nu bokovým pantalonii pe care le va adăuga în mod inutil la lira și creează riduri inestetice pe care, de asemenea, nu flateze.

Perfect pentru tine se va încheia cu efecte talie projmutím, stilul sau dior anilor '70 stilul ala, numit «New Look». Christian Dior sa concentrat întotdeauna în primul rând pe feminitatea si doar Keep. Desigur, în dulapul meu se angajeze piese montate - jachete, fuste cu pantaloni talie îmbunătățită cu șapte sau mai multe rochie de teacă. Pantofi poate purta sportiv sau elegant, în funcție de gustul tau. Indiferent dacă alegeți teniși Converse sau pantofi cu tocuri, merge prost.

rochie Desigual

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii