Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 46 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Cum să te îmbraci pentru Ziua Îndrăgostiților?

  %21. %01. %2019      Din lumea modei

În mai puțin de o lună avem o sărbătoare a tuturor celor dragi, sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul. Ziua Îndrăgostiților. Și, deși este mai mult o sărbătoare americană, să recunoaștem că ne place să o sărbătorim. Doar pentru că suntem bucuroși că avem jumătate de draga noastră și că avem un stereotip în ziua de azi, putem să ne mișcăm oarecum. Indiferent dacă sărbătoriți o vacanță sau nu, am pregătit câteva sfaturi pentru tine, ceea ce credem că va reduce la minimum ideea că trebuie să sărbătorim pur și simplu această sărbătoare.

Echipamente de valentine pentru femei

Avem mai multe tipuri pentru doamne. Cu siguranță, trebuie să aveți în minte, doamnelor și domnilor, că bărbații, în general, iubesc rochii de femei. Face femeile o femeie. Asta e un fapt. Ați putea fi purtat de rochiile non-tradiționale ale femeilor Desigual, ați putea fi cu siguranță un păcătos și o doamnă de la acest model de moda Desigual . Și nu în ultimul rând, nu trebuie să uitați lenjeria doamnelor de corp a lui Calvin Klein. Când te duci la culcare seara, îmbracă-te în pijamalele dulce drăguțe, dar sexy de la Calvin Klein și crezi că Valentine nu va rezista.

rochia femeii Desigual

costumele pentru femei Desigual

lenjerie de corp Calvin Klein

Îmbrăcăminte de Valentine pentru bărbați

Doamnelor, nu subestimați valentinele și scoateți cămașa desiguală de bărbați interesantă. Puteți alege dintre modele diferite. Noua colecție pentru primăvara și vara anului 2019 este plină de piese imaginative pe care jumătatea draga dvs. le va aprecia cu siguranță. În această cămașă de flori originală în Ziua Îndrăgostiților, veți reuși cu siguranță.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?