Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum să te îmbraci un dreptunghi de tip caracter?

  14. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

chiar am gândit. umeri largi, șolduri și talie drept, am citit undeva că tipul de corpul meu numit dreptunghi, așa că mă întreb cum ar trebui să se îmbrace adecvat. Am subliniat punctele forte și punctele slabe ascunde. Îmi place să te îmbraci piese la modă și îi place să poarte rochii și stil destul de elegant.


Eva largă

Raspuns

Dragă Eva,

trăsătură caracteristică a unui așa-numit. „dreptunghi“ sau tip de caracter în forma literei „H“ este în mod tipic figura băiețească, când umerii sunt la fel de larg ca soldurile si caracterul talie a impresionat. Ai figura tipica băiețească, asa ca imi place sa poarte rochii elegante și piese pentru a face sa te simti mai feminina. Noi l înțelegem. Deci, cum ai realiza acest lucru? Creați-vă curbe!

Scopul tau va fi de a crea iluzia de curbe feminine. Purtați curele, corsete, blaturi montate pe scurt, tot ceea ce creați pașaport. bandă largă la talie este prima alegere, optic caracterul přeštípne și creează un efect numit. Hourglass. Dacă vă place stilul chic, atunci va fi cu siguranță încântați că ar trebui să poarte fuste și rochii cu maneci. Și tu cu siguranță nu poate merge greșit bucăți, cu o talie mare, indiferent dacă alegeți fuste, pantaloni scurți sau pantaloni. Temându - se , dar nu au nici măcar alte detalii esențiale feminine , cum ar fi decolteuri adânci, sau de tip decolteurile ,, apă“, de asemenea , tricouri si topuri din materiale fine cu ornamente la piept, etc rochii pot adăuga colier distinctiv și atrag atenția asupra fata ta.

Dacă aveți o figură subțire, nu vă fie teamă de a utiliza mai multe straturi. În ceea ce privește jachete și paltoane este necesar să aibă o potrivire puternică și strâmt. Cu siguranță, reguli pas de evidențiere! Evitați střihům drepte și lipsit de tact. Dar nimic nu merge bucăți greșit supradimensionale, tu ascunde totul și vice - versa subliniind picioarele zvelte și mâini. Puteți captura , de asemenea , atenția de pantofi interesante, primăvara se apropie, astfel încât să puteți obține un exemplu neobișnuit de pantofi din plastic Melissa .

rochie Desigual

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii