+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Cum să utilizam o geanta Desigual multifunctionala?

  18. 08. 2017      întrebări generale

Bună ziua,

la e-shopul dvs aveti genti multifuncționale Desigual. Ce înseamnă aceste genti multifuncționale, și cum ma pot bucura de ele?

 


Michaela V.

Raspuns

Dragă Michaela, 

Aveti dreptate, la e-shopul nostru gasiti, mai nou, genti de dama multifuncționale Desigual, sau Calvin Klein. Trucul constă în faptul că aceasta este de multe ori un 2in1 sau chiar 3in1.  Acestea sunt reversibile, și, în plus, detin pungă interioară care, după atașarea unei curea ajustabile, poate fi purtata separat, ca un crossbody.

Mai mult decât atât, avem, de asemenea, in oferta noastra, genti cu o singură față, sau cu doua, care detin sac interior separat. Un trend absolut este totusi geanta de dama Desigual din noua colectie, toamna/iarna 2017, care este un vis devenit realitate pentru orice femeie. Gențile carora le puteti schimba forma sau designul - au diferite bucle și elemente de fixare, fermoare, pentru a schimba clapa, cu fermoar, sau forma.

geantă de mână Desigual

geantă de mână Desigual

O zi frumoasa, Eliza de la www.differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii