+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum sa se imbrace un oval de tip caracter?

  16. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Cum ar trebui să mă îmbrac când mă dau de tip „oval“? Am sani mai mari si burta, am aproape nici un pașaport și fundul mai mare. Cel mai subțire parte a corpului meu sunt picioarele. Este foarte dificil de a alege acele haine, m-am simțit ca un butoi. M-ai sfătui te rog?


Sarah Raw

Raspuns

Dragă Sarah,

Ce va fi cu siguranta recomanda - l pentru a descoperi optic extins. Acest lucru se face, de exemplu, un decolteu adânc, de cele mai multe „V“. Puteți obține topuri sau rochii de burta drapat ușor, care include caracteristici , cum ar fi marca îmbrăcat Desigual . Dacă aveți mâini puternice, purta mâneci.

Ceea ce figura absolut extins tocuri sau pantofi pană. Nu-ți fie teamă să evidențieze picioarele ei zvelte. Evidențiați punctele forte și punctele slabe ascund. Concentrează-te pe ea. Locul Slim puteți evidenția, de exemplu, teme de culori și culori luminoase. Acoperiți mai mari locuri de culori discrete, de preferință fără modele.

Simțiți - vă liber să poarte fuste, în special fuste înguste. Modelul dovedit că se va potrivi, rochia cu teaca vypasovaným jacheta. Vypasovaným jacheta te va atinge linia taliei, chiar și ceea ce faci nu. Dacă este posibil, să evite purtarea turtlenecks și decolteuri rotunde. Desigur, aceasta depinde, de asemenea, înălțimea dumneavoastră. Dacă sunt mai mici, uita de fuste de lungime jumătatea gambei și haine lungi, pentru ca va fi vizual redus. Cu toate acestea, veți aplica regula „o prelungire a caracterului.“ Și , în măsura în care accesorii - purta un sac!

rochie Desigual

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii