+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Cum se curăța bijuteriile de aur acasă?

  31. 01. 2017      întrebări generale

Ma sfătuiti cum să curăț bijuteriile de aur acasă? Am primit de la bunica niste piese frumoase, cu toate acestea, sunt oarecum estompate.


Catherine O.

Raspuns

Draga Catherine,

Există un număr mare de solutii de curatat, care sunt ușor disponibile în drogherii, sau la bijutier. În cazul în care doriți să curățați bijuterii de aur, ar trebui să alegeti solutii speciale pentru aur. Disponibile sunt, de fapt, mai multe tipuri de produse de curățare, pentru mai multe suprafețe, dar pe acestea recomandam sa le folositi cu precauție.

Mare grijă atunci când bijuteriile sunt din zirconiu, sau diamante. Unele solutii le-ar putea deteriora. Prin urmare , vă recomandăm să citiți instrucțiunile cu atenție pentru produsele selectate.

Oricum, puteti apela si la sfaturile bunicilor noastre. Atașam unele dintre ele:

  • bijuteriile din aur puneti-le intr-o oala cu apă, se adaugă detergent de vase, și o linguriță de bicarbonat de sodiu, si se lasa la fiert.
  • bijuteriile din aur pot fi curățate cu scrumul de la țigări, sau praf de copt.
  • bijuteriile din aur puneti-le in partea de jos a unui vas mic, cu o folie de aluminiu, peste care puneti  bijuteriile, presarati bicarbonat de sodiu, si lasa sa fiarba.
  • Bijuteriile de aur poate fi înmuiate peste noapte în bere, și dimineața curățate ;) 

Brățară de aur! Ops obiecte

O zi bună, Eliza de la www.differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii