Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 5 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum se curăță pantofii de piele?

  %12. %08. %2019      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am căutat de mult timp câteva sfaturi dovedite despre cum să curățați articole din piele (de exemplu, încălțăminte din piele) Nu vreau ca piesele scumpe să crape și să îmbătrânească rapid. Ați putea să mă sfătuiți cum să am grijă de acest material în general?

Multumesc


Jane

Raspuns

Milá Jano,

Vă mulțumim pentru anchetă. Pielea este un material frumos și durabil, dar trebuie să avem grijă de ea. ;)

Cel mai bun prieten: perie

Petele și murdăria mai mici sunt îndepărtate cel mai bine din pantof cu apă și săpun. Dar nu este suficient pentru petele și abraziuni rezistente. Dacă pantofii sunt murdari, folosiți produse speciale destinate curățării petelor rezistente, periilor! Procedura de tratare a încălțămintei este următoarea:

1. Îndepărtați murdăria cu o perie

Murdăria poate slăbi fibrele din pantofii de piele, provocând fisuri ireparabile. Periați ușor pantofii după fiecare utilizare.

2. Îndepărtați petele încăpățânate cu săpun

Aplicați puțin săpun pe pantof și apoi ușor, într-o mișcare circulară, cu partea moale a periei / buretei, ștergând pantoful. Mai degrabă, repetați de mai multe ori, cu puțină apă, nu puneți multă apă simultan.

3. Aplicați o cremă de lustruit și aplicați-o cu ajutorul unei perii de pantofi

Folosiți o cremă de lustruire clar sau adecvat colorată și întindeți cu o cârpă uscată peste tot pantoful.

4. Lustruire!

Lăsați crema să se înmoaie câteva minute după aplicare. Apoi lăsați-le din nou cu o cârpă curată, moale și o perie de lustruit.

5. Impregnarea este esențială

După curățarea și lustruirea pantofilor, aplicați un spray de protecție de la o distanță de 30 cm. Pantofii de piele vor rămâne moi, flexibili și impermeabili. Repetați aplicarea spray-ului de protecție de cel puțin patru ori pe an, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu precipitații frecvente.

Încălțăminte din piele care vă va plăcea   Aici!

Nu uita că în piesele de modă de la Differentu te vei simți ca în pielea ta. Așa că prinde ceva pentru tine astăzi! ;)