TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum se curata petele comune?

  05. 01. 2018      întrebări generale

Bună ziua,

Am o fetiță mică și, asa cum cumpar haine pentru mine, cumpar si pentru ea. Insa, desigur, ea nu este atenta la pete, si deseori ma confrunt cu petele convenționale, cum ar fi ciocolata, inghetata pe tricou, etc. Din păcate, nu le pot inlatura complet cu detergentul, nu stiti cumva niste trucuri?


Andrea H.

Raspuns

Dragă Andrea,

cum spune si reclama la Vanish, acesta va scapa de pete și murdărie, astfel încât va putem spune din propria noastră experiență ca si noi recomandam Vanish pentru petele comune. Cu toate acestea, în cazul petelor de vin, cafea sau ciocolată, și Vanish poate fi prea putin. Iarba, grăsimea, transpiratia, sau rujul, sunt de asemenea, pete foarte frecvente, care se inlatura destul de greu.

Arma cea mai eficientă pentru îndepărtarea petelor, cu toate acestea, este viteza! O pata se curata cel mai usor daca imediat o puneti in apa rece, si nu calda, si cu detergent direct pe pata, si lasat liber, pana se inlatura.

Foarte eficienta este, de asemenea, sarea comestibilă, pentru petele de vin sau de sânge, dar si peroxidul de sodiu,  pentru lenjeria alba. Petele de pe machiaj sau ruj se scot cu alcool comun. Soluția din oțet, acid citric sau sare iodata, este de asemenea, buna.

Sperăm că aceste sfaturi va vor prinde bine, si veti reusi sa inlaturati toate petele de pe hainele copiilor. 

rochii fete Desigual

O zi buna va ureaza Eliza de la Differenta.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii