+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Cum se elimina mirosul de la pantofi?

  14. 02. 2017      întrebări generale

Bună ziua,

Aș fi tare bucuroasa daca m-ati sfătui cum sa inlatur problema pantofilor care miros. În zilele calduroase, picioarele imi transpira în pantofi, și am încercat tot ce este posibil.

Mulțumesc.


Ioana L.

Raspuns

Draga Ioana,

aflati ca nu sunteti nici prima, nici ultima, care se confrunta cu această problemă, majoritatea dintre noi o avem, și mai ales în lunile de vară.

Prevenirea este cheia - alegeti incaltaminte de calitate, si respirabila în timpul verii, cel mai bine deschisa la varf, pentru a respira picioarele. In pantofi trebuie să aveti și șosete de calitate, nu sunt recomandate în balerini de plastic, de exemplu, sosete de nailon, atunci mirosul în pantofi se va dubla.

Bineînțeles că puteți asculta si sfaturile vechi dar mereu bune si practice ale bunicilor. Cum ar fi, sa puneti in  pantofi peste noapte sare comestibila, pulverizati vodcă, și lăsați să se usuce, puneti în pantofi o mână de frunze de leuștean, sau felii de lamaie, etc... De asemenea, există diverse pudre sau antiperspirante pentru pantofi, care pot fi achiziționate de la orice farmacie.

O zi buna. Eliza de la Differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii