+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cum se imbraca un tip caracter de triunghi?

  19. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am umeri largi și spate, sani mai mari, fundul mic și aproape nici un pașaport. Singurul meu avantaj este picioare zvelte. Hainele pe care le port în ultima vreme nu mă simt bine, feminin, ar putea să-mi spui cum ar trebui să mă îmbrac?


Hedwig celebru

Raspuns

Dragă Hedwig,

au caracter de așa-numitele. „triunghi inversat“, adică V forma caracterul tău , apoi se ingusteaza treptat de sus în jos. prin urmare, necesar optică părții superioare a corpului este îngust, ceea ce înseamnă că ar fi necesitatea de a purta jachete fără tampoane de umăr, sari peste decorarea zona pieptului și a evita lodičkovým decupajele sau topuri care dezvăluie umeri. Sugerez mai degrabă purta decolteuri sau adânc V-gât ,, clapetă „care umerii înguste optice și corpul navei extinsă.

Cea mai mare atenție la picioare și șolduri, pe care le puteți evidenția piese cu modele, fusta înguste sau pantaloni. Ei vor potrivi cu fusta ,, AAA „. În ceea ce privește culorile, purta topuri în nuanțe mai închise aa izmene luminoase. Benefit va fi , de asemenea fuste mini sau rochii scurte , în cazul în care vă stau picioarele frumoase. Mantalele elegante pot fi găsite , de exemplu , în marca Desigual .

fusta Desigual

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii