+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Cum se procedeaza în mod corespunzător la schimbul produselor?

  17. 02. 2017      diferite cereri

Sfătuiti-ma, va rog, cum ar trebui să procedez atunci când doresc sa schimb un produs. Am încă dreptul la el? Săptămâna trecută i-am cumpărat fiicei mele o rochie Desigual, dar am ales greșit marimea. Rochia este foarte frumoasa, si ii va sta bine in ea, cu siguranta, insa as dori sa o inlocuiesc cu un numar mai mare. Mulțumesc.


Clara D.

Raspuns

Bună ziua,

aveți dreptul sa schimbati un produs în termen de 14 zile de la primirea coletului. Din moment ce ati ridicat coletul saptamana trecuta, vom inlocui desigur marimea. Este necesar să ne trimiteti rochia înapoi în starea sa inițială, și anume cu eticheta originala nerupta, si, de preferință, în ambalajul original. Desigur, dacă ați rupt deja ambalajul, împachetati frumos rochia, astfel incat sa arate bine, si să poată fi recumpărata de o alta mamica, pentru printesa ei.

rochii fete Desigual

Pentru siguranță, va vom ascunde rochia pentru cateva zile, pentru a nu o cumpara alti parinti. Va rugam sa ne trimiteti coletul la adresa mentionata in https://www.differenta.ro/i/produsele-nu-mi-se-potrivesc-ce-ar-trebui-sa-fac, la centrul nostrul de colectare colete, de la Arad, de unde ne va fi trimis la sediul firmei noastre, din CEHIA. Am ales sa avem acest punct de ridicare retururi pentru Dvs, pentru a nu suporta cheltuielile postale pana in Cehia, ci doar pana la Arad. Nu uitati insa, ca un retur dureaza ceva mai mult decat o comanda. Impreuna cu rochia, puteti, de asemenea, să ne trimiteți si factura pe care ati primit-o. Pentru că aveți o copie si în e-mail. Pentru siguranta, va rugam să scrieti pe factură de ce returnati produsul, cu ce anume doriti sa il inlocuiti, sau cu ce marime, sau, in cazul in care doriti banii inapoi, va rugam sa ne trimiteti pe factura si numarul contului dvs, si codul SWIFT al bancii dvs. 

Odată ajuns pachetul la noi, în termen de 14 zile, veți primi o notificare prin e-mail, despre schimbarea produsului, care va avea loc, sau a marimii, sau despre trimiterea banilor in cont. Sperăm că v-am ajutat sa va faceti o imagine clara despre retur, si speram ca fiica dvs sa se bucure de noua rochie Desigual.

O zi buna, Eliza de la Differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii