+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Cum sunt colantii o alternativă la pantaloni?

  22. 03. 2017      Cum sa te imbraci

Recent, pe străzi văd de foarte multe ori că femeile poartă colanti, în loc de pantaloni. Este într-adevăr o alternativă buna?


Silvia A.

Raspuns

Draga Silvia, 

colantii sunt purtati în special pentru confortul lor. Dar trebuie să înțelegem că acesti colanti de dama nu sunt pantaloni. Purtati-i, prin urmare, ca si cum i-ati inlocui cu dresurile, pentru ca întotdeauna sa fie acoperit ceea ce trebuie să fie acoperit :)  Așa că, dacă nu au buzunare pe părțile din spate, trebuie să purtati peste ei rochii lungi sau topuri.

De asemenea, este necesar să va asigurati că materialul este de calitate, materialele foarte subtiri se intind foarte tare pe corp, și expun astfel locuri necorespunzătoare, în plus, după mai multe spălari, sunt aproape de nepurtat, maximum pentru purtarea acasa. Prin urmare, recomandăm purtarea colanților de înaltă calitate,  din materiale solide, fără cusături și buzunare, cu topuri lungi, sau tunici. Există, de asemenea, așa-numitii  Jeggíns, care imita blugii, pe aceea ii puteti purta si cu topuri clasice.

jambiere Desigual

O zi bună, Eliza de la www.differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii