Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 49 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Cutii de cadou de la Different

  %30. %11. %2018      Din lumea modei

Să ne îndreptăm spre cadourile de Crăciun. Căutați ceva în ultimul moment și aveți o problemă dacă alegeți ceva? Atunci avem un mesaj minunat pentru tine. Nu te voi dezamăgi. În acest an, am pregătit case speciale pentru dvs., cu care veți fi fericiți nu numai cu partenerul / partenerul dvs., ci și cu părinții, copiii sau prietenii. Este un cadou pentru tine, mai precis un sfat cadou .

Am numit cutiile de cadou in functie de tipul lor de persoana. Nu o lua prea în serios. Sperăm să vă ajutăm să alegeți cele potrivite pentru cei adevărați și cei dragi. În plus, ele sunt ambalate cu "eco" - nu numai că salvăm mediul, dar nu trebuie să ne îngrijorăm de ambalare - pur și simplu ați rezolvat darul, deci să-l imaginăm.

Cutie cadou Kočaprnda

O cutie cadou cu numele elegant Kočaprnda este pentru toate pisicile care iubesc accesorii originale, ecologice, vesele și aromate. Această cutie cadou include șosete fericite pentru șosete fericite pentru șosete, ceruri parfumate Yankee Candle și o ceașcă de culoare Keep Cup .

cutie cadou

Cutie cadou romantică

Cutia romantică conține un colier desigual cu un motiv de fluture romantic. Woodwick și Yankee Candle ceară parfumată și albumul original Anekke cu un motiv romantic de papusa. Acest dar va fi apreciat de fiecare suflet romantic.

cutie cadou

Cutie cadou Luxuska

Cutia cadou Luxuska include șosete de lux Calvin Klein , decorate cu pietre. Yankee Candle parfum în design de lux și chiar mai multă brățară de lux din oțel galvanizat de la brandul italian Ops! Obiecte . Recunoașteți că este luxos.

cutie cadou

Cutie cadou Styler

Cutie cadou Stylař este potrivit pentru toți bărbații care au stil. În mod logic. De aceea, ei nu pot lipsi de șosetele fericite, pe care bărbații le poartă în special pentru stilul Smart și Casual . Stilul dezastru elegant, care este aruncat confortabil în buzunar și un parfum frumos în mașină, care poartă perfect interiorul mașinii. Bărbații poartă, de obicei, în mașină, astfel încât "voi" cu siguranță veți fi mulțumiți de acest dar.

cutie cadou

Cutie de cadou Sympaťák

Cutia cadou a Sympatak conține șosetele colorate Calvin Klein și Cupa Keep . Păstrați Cupa este o cană grozavă și practică pentru călătorii, se potrivește în majoritatea capetelor de conservare și, datorită acesteia, economisiți mediul, deoarece nu trebuie să mergeți la cani de plastic din cafenele anonime.

cutie cadou

Cutie cadou Elegance

Cutia cadou Elegance este pentru toți bărbații elegant, cu un sentiment de detaliu. Include șosete elegante Tommy Hilfiger , pentru care cu siguranță nu vă veți fi rușine. Nu sunt sălbatici ca șosetele fericite și sunt cu adevărat buni. Stylish Scotch & Soda curea și uimitoare parfumuri auto parfumate care strălucesc frumos interiorul masinii.

cutie cadou

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?