EXTRA 20% REDUCERE la Guess, CK, TH cu codul EXTRA20Se termina la 3 ore 4 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

De ce au purtat șosete diferite prima zi de primăvară?

  03. 04. 2019      Din lumea modei

Cu câteva zile în urmă, ați putea observa o provocare cu șosete pe Facebook . Mai precis, prima zi de primăvară, 21.3. V-am îndemnat să vă purtați o șosetă în această zi. De ce? În fiecare zi, Ziua Mondială a Sindromului Down este în această zi. Și pentru sprijinul persoanelor care suferă de sindromul Down, există o așa numită Zi de Sock în toată lumea.

șosete


De ce 21.3. rochia de fiecare ciorap?

Cauza sindromului Down este defalcarea celui de-al 21-lea cromozom. Prin urmare, 21.3. Șosete diferite cu tocurile lor simbolizează eșecul celei de-a 21-a perechi de cromozomi. Și că le avem la e-shop. Asigurați-vă că nu numai pentru următoarea zi internațională.

21 martie este Ziua Mondială a Sindromului Down, o zi globală de conștiință observată oficial de ONU. În fiecare an, vocea persoanelor cu sindrom Down și a celor care trăiesc și lucrează cu ei cresc. Prin urmare, Sindromul Down International încurajează toți prietenii din întreaga lume să-și aleagă propriile teme, activități și evenimente care să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a ceea ce este sindromul Down , ce înseamnă să aveți sindromul Down și ceea ce joacă oamenii din sindromul Down în viața noastră rol. Așa că ne-am alăturat și ne-am invitat, clienții noștri iubiți.

Internetul este un instrument puternic pentru a crește gradul de conștientizare și, astfel, a vă ajuta să vă împărțiți diferitele șosete. Puteți chiar să vă înscrieți pentru Ziua Mondială a Sindromului Down și să împărtășiți detaliile activităților și acțiunilor dvs. cu comunitatea globală.

Tu și ziua ciorapilor!

șosete

șosete

șosete

șosete

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii