Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 29 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

De ce dragoste Rider

  %05. %07. %2019      Din lumea modei

Dragostea înseamnă nevoie! Avem un motiv să facem asta? Nu .

Dar avem încă câteva motive bune pentru a iubi marca Rider Sandals !

După cum sugerează și numele, acesta este un brand de sandale, papuci și papuci. Dar nu este vorba de "autocolante" obișnuite de vară, cum ar părea. Ei ascund magia în sine. Farmecul confortului, practic și calității , stâlpii mărcii dvs.

Rider Sandals este în special preocupat de confortul fiecărui pas și de funcționalitate care va fi apreciat atât de bărbați, cât și de femei . În pantofii Rider puteți merge în oraș, la plajă, la călătorie și la piscină, deoarece acestea nu sunt alunecoase și rezistente nu numai la apă, ci și la nisip și alte suprafețe.

Interesant este că fiecare pereche Rider este fabricată din materiale reciclabile și 99% din deșeurile pe care le generează este fie reutilizată, fie reciclată, deci nu trebuie să simțiți că neglijezi considerațiile de mediu atunci când cumperi alte pantofi.

Designul de flip-flops, papuci și sandale este determinat și regizat de un sentiment de viață activă, temperament brazilian și spirit liber. Cu un zâmbet, poți purta un Rider cât mai multe sezoane, după cum vrei tu. Ei nu sunt supuși tendințelor modei și merg pe propriile lor căi.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?