+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Degustare noua colectie de pantofi Melissa pentru toamna și iarna 2017

  29. 05. 2017      Din lumea modei

Pantofii de plastic Melissa ii iubim, si ii purtam bucuroase cat de des putem. Și pentru că noua colectie Melissa primavara/vara 2017 o purtam deja, avem o mică surpriză pentru dvs. Am adus in stoc cateva avem piese din colecția toamnă/iarnă 2017 nerăbdători. Prin urmare, ii veti putea purta acum, si veti fi primii care ii vor avea in picioare. Haideti sa ii vedem.

Pantofii Melissa cu varful deschis, pe o platformă ridicată, numita Puzzle, a prezentat deja colectia de primavara/vara, colectia de toamna continua cu aceasta forma, în tonuri întunecate, tomnatice, si in teme de culori. Acesti pantofi cu platforma, bronz, de lux, sunt de neegalat, veti vedea singure. Tălpile, din imitație de iută, sub forma materialului din plastic Melflex, sunt perfecte. Iar despre mirosul dulce, de gumă de mestecat, este credem inutil sa mai vorbim.

pantofi Melissa

In noua colectie au venit si balerinii cu varful ascutit, care se poarta deja de mult timp, intr-un timp au incetat sa se mai poarte, iar acum din nou înapoi. Varful ascutit se poarta, si ne placee! Noii balerini din plastic Melissa numiti Maisie II, în negru sau bej, va vor face sa va îndrăgostiti de ei. Și nu doar pentru forma lor de lux, miros și confort, dar pur si simplu, doar pentru senzatia pe care o aveti cand ii aveti in picioare.

balerina Melissa

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii