Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 36 ore 49 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Denim din cap până în picioare

  11. 06. 2021      Din lumea modei

Blugi, blugi, rochii din denim, fuste, cămăși ... denimul este un pariu de modă sigur. Și are dreptul la asta! Fost un material pentru hainele de lucru, astăzi un element indispensabil al dulapurilor noastre. Ce piesă îți place cel mai mult? Și ce trebuie să avem bucăți de denim pentru tine în acest sezon?

MOODO JEANS

Jamile vei încerca altele pe care nu le vei mai dori! Blugi incredibil de flexibili și confortabili, care se potrivesc ca orice coajă. Puteți alege dintre mai multe croieli confortabile, clasice și înalte până la talie, lungi sau trei sferturi, albastre, gri, negre, rupte sau elegante cu știfturi. Te vei îndrăgosti de ele pentru prima dată și nu vei vrea să le dai jos.

moda denim

JEANII NU TREBUIE SĂ FIE Lipsiți în garderobă

Denimul de montaj atemporal este o piesă indispensabilă pentru zilele de primăvară și serile de vară. O poți îmbrăca practic pentru orice, fiecare ținută va fi completată frumos. Încercați-o, de exemplu, peste o rochie colorată Blutsgeschwister sau combinați blugi, pantaloni scurți, un tricou, adidași și plecați.

Puteți alege un clasic albastru sau vă puteți dezlega și puteți ajunge la un blugi alb, roșu sau galben în care nimeni să nu vă lipsească.

ROCHIE DENIM PENTRU FIECARE ZI

Veți fi întotdeauna o stea într-o rochie din denim și nu sunt supuse tendințelor, așa că le veți folosi pentru mai multe sezoane, pentru că doar așa nu vor ieși din modă. Sfatul nostru este o rochie cu cămașă din denim care se potrivește fiecărei femei. Cu toate acestea, cu siguranță merită atenție tăieturile supradimensionate sau, dimpotrivă, rochiile din denim pe umerașe, care îți vor înconjura și flata silueta.

Doar alegeți. De asemenea, poți atașa la ținuta ta din denim espadrile din denim Tommy Hilfiger sau o geantă de mână cu detalii din denim.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?