Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual FW18 - noua colecție de toamnă / iarna 2018 este aici!

  28. 06. 2018      Din lumea modei

E deja aici! O nouă colecție a brandului popular de modă Desigual este aici și l-am pus pentru prima dată! Și ce este? Divine! Ca întotdeauna! Desigual nu zboară prin a fi sălbatic, de asemenea ne place să fie supusă tendințelor actuale de modă. Și astfel, pentru sezonul de toamnă / iarnă din 2018, vă puteți aștepta la piese foarte mari.

Chiar dacă vara tocmai a început, noi, ca în fiecare an, avem o nouă colecție la e-shop. Dar asta nu schimbă faptul că este plin de bucăți mari și proaspete pe care nu le mai folosiți. Desigual are avantajul imens de a putea purta piesele ei pe tot parcursul anului.

Dacă sunteți în căutarea unor haine interesante și viitoare de femei chiar acum , Desigual este o alegere clară pentru tine. În plus, veți fi cu un pas înainte. Puteți găsi, de asemenea , tricouri pentru femei, pantaloni, fuste, cămăși, bluze, pulovere și chiar haine în meniul actual de îmbrăcăminte.

De la accesorii de modă, puteți aștepta la genți colorate, dar și decente, în forme populare, dar și în modele noi. Pe portofele, eșarfe, pungi cosmetice, pungi multifuncționale sau bijuterii . În plus, nu te înșela, judeca-te.

rochia femeii Desigual

tricoul desigual pentru femei

Fular eșuat

Geantă de mână desiguală

Set de brățări desigual

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii